Evo molio bih malu pomoc da mi smirite dusu do iduceg mapiranja posto nece uskoro zbog zime...
Na autu je Unichip Q+,5 injektor,turbo map senzor, turbo je TB2522. Auto puse na 0,4Bar (graf u prilogu...)
Problem:
1. Auto trosi!

trosi 2x vise nego prije. Sa svime se time slazem ali trosi oko 13-15litara. Auto skoro nista ne ulazi u boost. Vozim ga 99,999% u vakuumu i to na 1500-2200okr. Malo mi je to cudno obzirom da su gore 4 originalna injektora i mislim da tu nebi trebao trositi...
2. Auto kada stisnem gas ulazi kao lud u boost. ALI ako ga "hocu voziti kao dizela" npr. vozim u 4. ili 5. i hocu polako ubrzat i pretec auto ispred sebe, ne mogu. Cuje se "hhhhhh" kao da turbina vrti ali auto nekako ne zeli da krene. Osjecaj kao da ga motor koci...
3. U slucaju kao gore navedenom mi se zmiga check lampica sto signalizira missfire - is it bad?
Nemojte me krivo shvatiti. Auto je odlican ali imam kao osjecaj da je mapiran za ceste po ZG gdje mi nije nista trosio, di je letio po autocesti a ovdje kao da mu nesto ne pase...
Evo grafa:
http://img412.imageshack.us/img412/2116/scan10003yd5.jpg