|
Zeljko
|
 |
« on: March 27, 2005, 01:35:33 AM » |
|
Vrlo kratka poruka svim onima koji si zele priustiti vrlo profensionalne preinake amortizere s obicnih na COIL OVER SYISTEM. POHVALE na http://www.amortizer-sp.si/ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mzic
Guest
|
 |
« Reply #1 on: March 27, 2005, 06:07:11 PM » |
|
Originally posted by Riker 8000 kuna mi djeluje malo previše... Za 8k kn imas u ducanu za kupiti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #2 on: March 27, 2005, 06:59:14 PM » |
|
Originally posted by mzicOriginally posted by Riker 8000 kuna mi djeluje malo previše... Za 8k kn imas u ducanu za kupiti. Ma gdje? Koja marka? made in tunguzija?? Da li si vidio dobro, koji promjer teleskopa ima? dupli sistem opriga? To je cijene vjerujem za neki drugi tip vozila ili nesto drugo... Znam kada se daju tvoji amortizeri unutra tj kucista i dupli sistem opruga izdvoji se oko 550e....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mzic
Guest
|
 |
« Reply #3 on: March 27, 2005, 10:32:42 PM » |
|
Frend je uzeo za 206 s 16 predni sa takvim debelim teleskopom i duplim oprugama Bilstein za prednji kraj i samo amortizer bilstein za zadnji kraj (torzija) i to ga je kostalo kod nas u Max TT tuningu prije godinu dana 6900kn.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Guest
|
 |
« Reply #4 on: March 27, 2005, 10:34:13 PM » |
|
Originally posted by ZeljkoOriginally posted by mzicOriginally posted by Riker 8000 kuna mi djeluje malo previše... Za 8k kn imas u ducanu za kupiti. Ma gdje? Koja marka? made in tunguzija?? Da li si vidio dobro, koji promjer teleskopa ima? dupli sistem opriga? To je cijene vjerujem za neki drugi tip vozila ili nesto drugo... Znam kada se daju tvoji amortizeri unutra tj kucista i dupli sistem opruga izdvoji se oko 550e.... Ovo mi nije jasno sta se da unutra tvoj stari set amortizera plus da ti kupis set opruga ovih uskih za taj novi set koji ce ti oni izraditi i jos pljune ne malih 550 eurica
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #5 on: March 28, 2005, 10:38:33 AM » |
|
Pa iskoristava se kuciste starih amortizera ostalo je sve novo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #6 on: March 28, 2005, 10:39:06 AM » |
|
Originally posted by mzic Frend je uzeo za 206 s 16 predni sa takvim debelim teleskopom i duplim oprugama Bilstein za prednji kraj i samo amortizer bilstein za zadnji kraj (torzija) i to ga je kostalo kod nas u Max TT tuningu prije godinu dana 6900kn. Daj broj telefona max tt tuninga...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mzic
Guest
|
 |
« Reply #7 on: March 28, 2005, 09:21:39 PM » |
|
Originally posted by ZeljkoOriginally posted by mzic Frend je uzeo za 206 s 16 predni sa takvim debelim teleskopom i duplim oprugama Bilstein za prednji kraj i samo amortizer bilstein za zadnji kraj (torzija) i to ga je kostalo kod nas u Max TT tuningu prije godinu dana 6900kn. Daj broj telefona max tt tuninga... Ducan je propao.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #8 on: March 28, 2005, 11:12:32 PM » |
|
PROPAO :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
Pricamo o necem sto ne postoji :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
Pa sto se tice Amortizera sto se rade u Ljubljeni mislim da se za tu cijenu nemogu naci veci konkurenti..... Svi znamo tko jos moze napraviti nijansu jace sisteme suspenzije.. KONI i dr.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stealth
Titanium
Tuner
|
 |
« Reply #9 on: March 28, 2005, 11:22:52 PM » |
|
Za cromu mi ih tip iz njemacke dofura za 1130e:  : Ja mislim da mi je ovijes dobar i ovako,taj auto ne zasluzuje takvu investiciju vise...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #10 on: March 28, 2005, 11:44:24 PM » |
|
Originally posted by StealthZa cromu mi ih tip iz njemacke dofura za 1130e:  : Ja mislim da mi je ovijes dobar i ovako,taj auto ne zasluzuje takvu investiciju vise... Dobar zakljucak, jedino sto sam ja primjetio da ovjes dozivljava uvijanje ali samo na onim djlovima gdje su standardni selen-blokovi... Vjerujem da se isplati zamjeniti s nekim setom ako postoji a nije gumeni... znamo vrec sto :deal: Osatlo je sve 5+
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stealth
Titanium
Tuner
|
 |
« Reply #11 on: March 28, 2005, 11:46:05 PM » |
|
ces da menjas ako budes dobar!!! DA ali to onda nije za vozit brata u skolu i za na fax..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #12 on: March 29, 2005, 12:09:42 AM » |
|
Originally posted by Stealth ces da menjas ako budes dobar!!! DA ali to onda nije za vozit brata u skolu i za na fax.. Iskreno da ti kazem kako vozi tvoja MAMA i nevidim razlog zasto NE, ali ti brate mili kada to uhvatis u ruke trljas li trljash :lol2::lol2:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stealth
Titanium
Tuner
|
 |
« Reply #13 on: March 29, 2005, 12:23:39 AM » |
|
Moja mama kad vozi moja kola vozi polako jel sam joj reko ako nesto sjebe da nece godinu dana kod frizera,pedikera,kozmeticarki i slicno... Ali kad je u ibizi nisu joj strane bankine i slicno... A sta se mene tice opet sam se poceo zajebavat...opet cu nesto sjebat...pa ce biti joj sta i kako!!!:glavomuzid::  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|