www.quartermile.ws Forum
May 08, 2026, 11:55:07 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: e-mail: forum{et}quartermile.ws

Home   Help Search Login Register Chat  
Pages: [1] 2   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: Porsche 911 Manthey M700  (Read 6282 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bubi
Guest
« on: April 04, 2005, 01:16:08 PM »

Evo nešto šta će sve vas smrtnike obeshrabriti u nabavci sportskih filtera, auspuha chipova i sl, jer nakon pogleda na ovo, sva vaša moguća ulaganja će se učiniti bezvrijednim...

cijena 250.000 €
685 ks, 800 Nm
370 milimetarski diskovi
0-200 km/h: 9.3s

otkopčajte hlače i....uživajte!

zadnje krilo koje pri 200 km/h gura zadnji kraj sa DODATNIH 38 kg u odnosu na serijsko GT2 krilo!

[Edited on 5-4-05 by Bubi]
Anonymous
Guest
« Reply #1 on: April 04, 2005, 02:13:11 PM »

aaaaaaaaaa  bbbooolllliiiiii......:rip:::::
Anonymous
Guest
« Reply #2 on: April 04, 2005, 02:33:43 PM »

mnogo mocna kola:kuhar:
Anonymous
Guest
« Reply #3 on: April 04, 2005, 03:18:47 PM »

bolesno auto je drrrrrrrrkica :smiley_abuv:
FiatRacer
Tuner
*

« Reply #4 on: April 04, 2005, 03:39:35 PM »

booooooleeesnooooooo,ah,cini se da cu morat nac drugo zanimanje

AMD ''Grobnik''
Anonymous
Guest
« Reply #5 on: April 04, 2005, 07:12:55 PM »

ma u biti jebes auto koji ima tako mali bunker i toliko trosi,steta sta nije dizloLOL
Anonymous
Guest
« Reply #6 on: April 04, 2005, 07:46:43 PM »

riki nemoj podbacivat...mislim da se nebi bunio da ti je parkiran ispred kuce :::whip:
Anonymous
Guest
« Reply #7 on: April 04, 2005, 08:48:17 PM »

ma sta ce mi to bolan kad po krompire ne mogu da idem,jos je i jako nizak pa ne mogu ni u polje ic sijat kukuruz
Anonymous
Guest
« Reply #8 on: April 04, 2005, 09:09:26 PM »

pa zato imas ovo i jos traktora za kukuruz i krompire LOLLOL:::rolleyes:
Stealth
Titanium
Tuner
*

« Reply #9 on: April 04, 2005, 10:07:50 PM »

e da sad da imam toliko love budi siguran da me nebi zanimalo sve to ukljucujuci i ovaj forum...moja ulaganja u moj auto sa svojih 20 godina za mene ce uvijek biti vrijedna i vise cu neke stvari cijenit nego neki moron nogometas koj je kupio auto da bi vozio manekenke...
Meni velicanje nekih takvih nedostiznih stvari za nas trenutacni budjet je notorna glupost...:glavomuzid:
Bubi
Guest
« Reply #10 on: April 05, 2005, 08:26:41 AM »

Originally posted by Stealth
e da sad da imam toliko love budi siguran da me nebi zanimalo sve to ukljucujuci i ovaj forum...moja ulaganja u moj auto sa svojih 20 godina za mene ce uvijek biti vrijedna i vise cu neke stvari cijenit nego neki moron nogometas koj je kupio auto da bi vozio manekenke...
Meni velicanje nekih takvih nedostiznih stvari za nas trenutacni budjet je notorna glupost...:glavomuzid:

poanta je u tome što je mnogima grožđe kiselo samo zato jer ga ne mogu dohvatiti, a to je po meni notorna glupost ::
Stealth
Titanium
Tuner
*

« Reply #11 on: April 05, 2005, 01:43:24 PM »

Originally posted by Bubi
Originally posted by Stealth

poanta je u tome što je mnogima grožđe kiselo samo zato jer ga ne mogu dohvatiti, a to je po meni notorna glupost ::

NE Porsche je super stvarno mrak auto,barem ovaj izgleda bijesno...
MOj komentar se odnosio na ovu izjavu:
"Evo nešto šta će sve vas smrtnike obeshrabriti u nabavci sportskih filtera, auspuha chipova i sl, jer nakon pogleda na ovo, sva vaša moguća ulaganja će se učiniti bezvrijednim..."

A i na to da cesto vozaci porschea ne kupuju to zato sta je to porsh ide ko mutav,ima naprednu tehnologiju po pitanju kocnica i ovijesa,motora i bla bla,nego zato jel je mujo pikao loptu pa njegov kolega ima porscha a on ne moze biti baja koj ce imati slabijega pa kupi nesto slicno da ovome nabije rogove...:devil:

A ono sta si napisao vezano za:"la volpe e l uva acerba"je drugi par rukava...a mene to ne tenta i nikada nisam bio takav...
:zabezeknut::zabezeknut::::zabezeknut:
Anonymous
Guest
« Reply #12 on: April 05, 2005, 01:57:34 PM »

donekle se slazem s tobom,ali mislim da se nitko od nas ne bi bunio da sad "pika loptu" i da vozi nesto slicno tome....zaradio je nogama,nije ukrao->a i ukrast treba znat::
Stealth
Titanium
Tuner
*

« Reply #13 on: April 05, 2005, 01:59:09 PM »

Istina...i ja bi volio da pikam i da imam love..posteno zaradena lova jebiga...
Ali cesto ti koji pikaju ne znaju ni sta voze jel im je glavno da se pokaze...i da je bolji od susjeda...
Anonymous
Guest
« Reply #14 on: April 05, 2005, 02:00:40 PM »

dobro,to su jarani onda,imam ja jedan slucaj gdje rodjo ne moze shvatit da njegov novi "okan" ima straznji pogon...
Pages: [1] 2   Go Up
  Send this topic  |  Print  

Jump to: