www.quartermile.ws Forum
June 11, 2026, 03:36:38 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: e-mail: forum{et}quartermile.ws

Home   Help Search Login Register Chat  
Pages: [1]   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: lamela  (Read 5007 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
davor
Guest
« on: April 30, 2005, 09:10:34 AM »

stavio glanc novu lamelu i dok se vozim normalno sve ok(do 5500okr) ali kad ga koljem, prva krenem ok do blokade ok druga auto ostaje u blokadi ali se krece samo po inerciji brzo utrecu i auto jos uvjek stoji u blokadi???
novu lamelu sam uzeo prvenstveno zbog korpe jer sam staru potrgao, stara lamela ide slovencima na nitanje i natrag na auto(4pera sinter obloge) auto je zasad vise manje serijski ali bi mi u narednih par dana trebao stic turbo kit a lamela nemre ni ovu snagu prenjet na podlogu?
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #1 on: May 01, 2005, 01:43:22 PM »

Originally posted by davor
stavio glanc novu lamelu i dok se vozim normalno sve ok(do 5500okr) ali kad ga koljem, prva krenem ok do blokade ok druga auto ostaje u blokadi ali se krece samo po inerciji brzo utrecu i auto jos uvjek stoji u blokadi???
novu lamelu sam uzeo prvenstveno zbog korpe jer sam staru potrgao, stara lamela ide slovencima na nitanje i natrag na auto(4pera sinter obloge) auto je zasad vise manje serijski ali bi mi u narednih par dana trebao stic turbo kit a lamela nemre ni ovu snagu prenjet na podlogu?

Nije stvar samo u lameli...
Teba ti i korpa s jacim potiskom!
Vjerujem da to znas....

The First, DASTEK UNICHIP TECHNICALLY THE BEST; If you need more POWER, you need more AIR(cmf)
davor
Guest
« Reply #2 on: May 01, 2005, 03:00:37 PM »

znam, ali trenutno su gore BMCcda i sole auspuh znaci nis, a ne drzi, stara lamela ide na preradu, sinter obloge na 4kraka, jace srce, nove opruge... trebala je ic korpa sa nove lamele jer je stara razvaljena i sad nezna sta da radim...  jel neko radi jace potisne ploce na korpama ili nesto???
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #3 on: May 01, 2005, 03:20:07 PM »

znam, ali trenutno su gore BMCcda i sole auspuh znaci nis, a ne drzi, stara lamela ide na preradu, sinter obloge na 4kraka, jace srce, nove opruge... trebala je ic korpa sa nove lamele jer je stara razvaljena i sad nezna sta da radim...  jel neko radi jace potisne ploce na korpama ili nesto???

Koliko ja znam u HR nitko... Cuo sam da u sloveniji rade; mislim ipak blje je kupiti cijeli SET kvacila s sintar lamelom...

The First, DASTEK UNICHIP TECHNICALLY THE BEST; If you need more POWER, you need more AIR(cmf)
davor
Guest
« Reply #4 on: May 01, 2005, 05:40:23 PM »

nema, provjerio, poslao jedno 50mailova i proveo 72h na netu, jedini mi je spas prerada
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #5 on: May 01, 2005, 11:40:41 PM »

Nemoguce!?

Ako si u pravu postoje univezalne korpe koje se mogu postaviti na isti tj. preraditi postojeci zamasnjak...

davor
Guest
« Reply #6 on: May 02, 2005, 12:00:01 AM »

imas koji link, br tel, adresu???
jel mozda ti radis takve prerade, ak da javi saljem ti sutra staru korpu!!!
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #7 on: May 02, 2005, 12:03:31 AM »

imas koji link, br tel, adresu???
jel mozda ti radis takve prerade, ak da javi saljem ti sutra staru korpu!!!

To ne radim na aj nacin... ako se odlucimo na preradu to isklucivo mora biti nova korpa...

pogledaj na www.gozzoli.it i ovo http://www.racingclutches.com/

[Edited on 1-5-2005 by Zeljko]

Pages: [1]   Go Up
  Send this topic  |  Print  

Jump to: