|
Zeljko
|
 |
« Reply #60 on: April 14, 2006, 03:48:31 PM » |
|
krasno je to bilo postelno  ) Prednosti unichipa i stvari koje moze drajvati na price. jednostavno neogranicene i nevjerojatne .. :  : [Edited on 14-4-0606 by Zeljko]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALFALUDjAK
Guest
|
 |
« Reply #61 on: April 14, 2006, 04:19:06 PM » |
|
to mi je chipao neki lik vishe mu ni ime neznam... uglavnom on je izvadio moj chip van, iskopirao ga i poslao nekome ko ga je obradio i vratio ga njemu i on meni i ja njemu 400 eura  i nikada vishe nije troshila ispod 25 litara :bilder:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #62 on: June 14, 2006, 02:48:41 PM » |
|
Sve 5 Kres (bilo bi ljepo da se malo predstavis)
Cinjnica je da pojedinci zaziru jedni na druge a u stvari trbali bi suradjivati i naposlejtku svi sretni biti. Kao sto dasteku moze tibor donesti novce isto toliko bi dastek mogao donositi tiboru. Mislim da bi u visokim krugovima tuninga i njihovim istinskim provoditeljima trebal isjesti za stol.
Ako ovako nastavite znase tko ce naposljetku kroz neki izvjesni preiod povuci deblji kraj. Stoga predlazem da dobro razmislite o ovome. Komunikacija je zlatna stvar. Igre gluhog telefoan i upiranje prstima nitkome ne donosi bodove pa cak ni novce.
Tiboru skidam kapu i naka anstavi ali isto tako mora mjenajti tj prosiriti horizonte svoga gledanja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALFALUDjAK
Guest
|
 |
« Reply #63 on: June 14, 2006, 04:20:25 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pero
Titanium
Tuner
|
 |
« Reply #64 on: June 14, 2006, 04:57:12 PM » |
|
Originally posted by KRESS Nadam se da ste svi iz ovoga izvukli pouku, radite štetu ljudima za koje ni neznate, vjerovatno dio vas nikad nije ništa ni napravio svojim rukama a oni koji su pročuli puno literature nemaju pravo riječi jer u stvarnosti sve to izgleda drugačije. Svaka čast pojedincima kojih ima na forumu dovoljno da bi se mogli vodit normalni razgovori a uostalom i da pomognemo jedni drugima.:grgrgr:
2 Zeljko: Krešo iz Sesveta, upoznali smo se kad si radio Draganićev auto, skidam kapu:smiley_abuv: Zelena Škoda Felicia na brdu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Medic
Apprendista
|
 |
« Reply #65 on: June 14, 2006, 06:21:21 PM » |
|
Originally posted by KRESS
JE JE, ZELENA ŠKODA. E bok i od mene! Ja sam onaj s AX-om i mahagonijem unutraLOL
|
|
|
|
|
|
Trkaće gume 091 6601 281
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #66 on: June 14, 2006, 09:04:56 PM » |
|
A HA, to si sti kres, BRAVO :headbang:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rossi
Guest
|
 |
« Reply #67 on: June 14, 2006, 09:10:39 PM » |
|
Originally posted by Zeljko
.......Mislim da bi u visokim krugovima tuninga i njihovim istinskim provoditeljima trebal isjesti za stol.
....svaka cast na skromnosti!!!LOLLOLLOLLOLLOL:drink: Vi STVARNO niste normalni!!:lud: ...sta pricamo o "tjuningu" opcenito, ili samo unutar granica lijepe nase??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pero
Titanium
Tuner
|
 |
« Reply #69 on: June 14, 2006, 10:16:19 PM » |
|
Originally posted by KRESS2 ALFA: JESAM:  : 2 PERO: JE JE, ZELENA ŠKODA. FINO TI IDE AUTO. Ide fino ide, dok turbina na počno punitiLOLOnda umre Vidim da imaš interesantan auto, jel bi ga mogao malo predstaviti na forumu, po onome što sam vidio auto je prva liga:  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crank
Guest
|
 |
« Reply #70 on: June 14, 2006, 10:27:39 PM » |
|
Originally posted by siraTi nemaš pravo glasa jer si zamjenio Alfu narodnim vozilom kaze se narodna kola :  ::  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sira
Sirko from Japirko
Super Moderator
Tuner

|
 |
« Reply #71 on: June 14, 2006, 10:33:14 PM » |
|
Kola sugeriraju da se radi o autu, vozilo može biti bilo što :  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rossi
Guest
|
 |
« Reply #72 on: June 14, 2006, 10:58:02 PM » |
|
Originally posted by siraTi nemaš pravo glasa jer si zamjenio Alfu narodnim vozilom ...na koga se to odnosi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #73 on: June 15, 2006, 12:01:39 AM » |
|
Rossi, hoces i ti dio kolacha?:evo2::bilder: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rossi
Guest
|
 |
« Reply #74 on: June 15, 2006, 12:46:33 PM » |
|
Originally posted by ZeljkoRossi, hoces i ti dio kolacha?:evo2::bilder: ....samo ako me pustite u "...visoke krugove tuninga"!!!LOL Blago vama!LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|