nemogu vijerovat da je nastala ovolika frka oko svega ovoga. Ljudi nemojte se svađati ni ljutiti. Ovo je rezultat manjka komunikacije među Super Administratorima. Green, nitko neželi da ti odlaziš, niti ti se itko želi miješati u posao. Molim te da uzmeš par dana ( koliko je već potrebno ) i razmotriš malo stvari, nije sve tako crno

Da se predstavim :
Ime: Siniša
Prezime : Kusić
Prijevozno sredstvo : cipelbus ( osim javnog prijevoza )

Zanimanje : web dizajner (
http://s-dizajn.com )
Trenutna uloga na forumu: dizajner
Neka vas ne zavarava to što sam Administrator, to je tek zbog pristupa ovlastima mijenjanja skinova i rada sa predlošcima css-a. Dakle, prenosim vijest, da će ova tema biti defaultna i neočekujem da će se svima sviđati, jer je to nemoguće to iz iskustva znam. Prva greška koja je ovdije učinjena je ta da se pitalo članove za mišljenje i savijete. Nije da imam išta protiv ali, kod takvih situacija uvijek ima netko nešto za dodat, za izmijenit, jednom se sviđa ovo, drugom nešto drugo, trećem se ništa nesviđa... dakle ukusi se razlikuji i nemoguće je zadovoljit svačije ukuse. I dalje vam ostaje opcija da simijenjate skin koji će vam se prikazivati ali ovaj ostaje kao defaultni, u skaldu sa tim će se raditi i dizjan novih quartermile.ws stranica.
Lijep pozdrav svima, i bez svađe molim.
Copy paste-am zzip-a