Nakon dugo trazenja ovjesa koji bi zadovoljio sve moje zahtjeve dosta citanja, proucavanja, te samih iskustava vozaca i korisnika raznih ovjesa, mogu ih poredati i nekima mozda pomoci u trazenju...
Eibach opruge stavio bi na prvo mijesto ali ne i njihove kit-ove. Ledu bi stavio na prvo mijesto za coilover ali ujedno i kao dosta skup ovjes (jedina nudi coilover za Uno), na drugom mijestu je Kw, trece Bilstein. Koni kao dosta poznata i razvikana marka nebi svrstao medu najbolje zbog osobnog iskustva te iskustva drugih vozaca, koji su na drugim automobilima imali iste probleme kao i ja...
Powertech, Ap, Weitec, Apex...ni pribllino nezadovljavju moje kriterije ocijenjivanja, svaki nesto ima a nesto mu fali, neki nemaju dovoljan raspon visine (vecina) a ostali dijeluju kao "samo za njemacke aute"...
Naisao sam na meni dosad nepoznatu Britansku marku Spax, koja u svojem coiloveru (RSX) nudi 90% mojih uvjeta...nakon sto sam procitao njihovu stranicu, zadovoljili su 100% mojih kriterija. Svojom velicinom ponude, kvalitetom, iskustvom, cjenom stavio bi ih na prvo mjesto za ovjes bilo kojeg sitema i iskljucivo za coilover...
Psx suspension kit: Winner Max Power Awards - Best Suspension Kit.
tekst govori sve...
http://www.spax.co.uk/SPAX-about-us.html