www.quartermile.ws Forum
June 14, 2026, 08:50:11 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: e-mail: forum{et}quartermile.ws

Home   Help Search Login Register Chat  
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: MRGUD tko je taj LICIMUR  (Read 41644 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sira
Sirko from Japirko
Super Moderator
Tuner

« Reply #105 on: June 18, 2006, 05:04:37 PM »

Jebi ga kad nema Velebitskog u Splitu :jampi:

Eto ja ću u startu popit jednu Karlovačku više da se izjednačimo ::

dr.Maljak
Global Moderator
BARBA

« Reply #106 on: June 18, 2006, 06:56:42 PM »

hebali vas valjci...pa hvala Bogu sto ih ima da se moze kvalitetno mapirati...sad oce pokazati par konja dolje ili gore od durgih valjaka zivo me zaboli...

jos uvjek ima ljudi kojima filter donosi 15ks a vi se tu prepirete koji valjci vise lazu...ili vas ego muci...

more booost
meshin
Guest
« Reply #107 on: June 18, 2006, 07:33:23 PM »

Originally posted by Maljak
hebali vas valjci...pa hvala Bogu sto ih ima da se moze kvalitetno mapirati...sad oce pokazati par konja dolje ili gore od durgih valjaka zivo me zaboli...

jos uvjek ima ljudi kojima filter donosi 15ks a vi se tu prepirete koji valjci vise lazu...ili vas ego muci...

Ni meni nisu bitni valjci toliko, ovdje se vise radi kako se napalo covjeka bezveze i na najgori moguci nacin ...  mislim da ni tebi nebi bilo svejedno kada bi te se tako popljuvalo na strucnom i kakti ozbiljnom forumu .. :milicija2:

A i kada se u pitanju u svemu ovome Dastek valjci, a toliko se hvale i ocigledno ne trpe nimalo kritika sa bilo koje strane onda da se pokaze kakve nebulozne cifre znaju izbaciti ...
crank
Guest
« Reply #108 on: June 18, 2006, 09:35:01 PM »

ej sira pa kupi dva intrumenta i povezi u seriju,nisi se toga ranije sjetio :rock::rock:
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #109 on: June 18, 2006, 11:37:41 PM »

Ako oni grijese u upisiavanju za to me cisto zaboli.
Kao sto jee kutija rekao svugdje je bitno prije poslje..
Ako netko svojom volim ili slampavoscu ajmo reci sabotira ne rusi on dastek vec sebe kao zaposlenika... ako se tako nastavi nestace dasteka ili ce se prije toga promejnit osoblje i nacim prema duznom poslu.

vjeruj mi tocno znam sto govorim vezano za te valjke.. ti podaci meni u opce nisu biti mene samo zanima sto i kutiju.. naravno radim po svom stili koji me nikada nije iznevejrio...

DASTEK valjci su odlicni a ostalo oko ispisa nije direktno povezano.. ve to s faktori ljudske ruke..

The First, DASTEK UNICHIP TECHNICALLY THE BEST; If you need more POWER, you need more AIR(cmf)
sira
Sirko from Japirko
Super Moderator
Tuner

« Reply #110 on: June 19, 2006, 01:08:36 AM »

Originally posted by crank
ej sira pa kupi dva intrumenta i povezi u seriju,nisi se toga ranije sjetio :rock::rock:

Jesam, ali kako unimer ima samo dva ulaza pri povezivanju u seriju opet zauzmem dva ulaza i samo mi dva ostaju slobodna, morat ću kupit onaj od 120 kn on ima četiri ulaza pa ću moć sve izmjerit :devil:

I šta je najvažnije može mjerit do stotinke Watta, ko ima valjke koji mogu mjerit toliko???

Bilo je prije tih Valjaka ovdje u splitu ali su oni samo valjali asvalt a ne kilovate, tako da meni cijela ova rasprava o kilowattima nije jasna.

Ali sad ću sve zajebat jer ću kupit stubišno mjerilo i kako ono mjeri u kilowatt satima, dovoljno je da mjeriš auto sat vremena i dobiješ točnu snagu :bilder:

crank
Guest
« Reply #111 on: June 19, 2006, 06:09:47 AM »

da valjak taj za asfatlt ,prevrnes na krov,stavis trifazni stevec ,al mora bit iskrin,sat vremena mjeris i to je to::::
sira
Sirko from Japirko
Super Moderator
Tuner

« Reply #112 on: June 19, 2006, 07:52:36 PM »

I šta je najbolje kad ga okreneš na krov ako mjeriš na prednjim šupljima imaš neinercijske a stražnji je pun pa je inercijski obican

Mislim da smo im ubili volju za raspravu o preciznosti valjaka:rock:

Dominik
Apprendista
*

« Reply #113 on: June 19, 2006, 11:51:42 PM »

Originally posted by Neno

Ne razumin ovo " kod detonacija kad se EGT spusti......jel se motor pregrijava ?" [/quote]

Kada se jave detonacije tada temperatura ispušnih plinova pada, a temperatura u cilindru naglo raste. [/quote]

::,

EGT vs. CHT .....
dr.Maljak
Global Moderator
BARBA

« Reply #114 on: June 20, 2006, 12:05:12 AM »

hehehehehe ludi ste...

more booost
ALFALUDjAK
Guest
« Reply #115 on: June 20, 2006, 09:45:46 AM »

kome je bitno koliko auto ima snage na 2000 ?

ma bezveze

bitno je da se vidi ima li pomaka snage između promjena u fazi tununga
DaviiD
Global Moderator
Tuner

« Reply #116 on: June 20, 2006, 09:54:28 AM »

Slazem se alfa, ali ako na 2000 ne stima moglo bi se povjerovati da celi graf ne stima.... :bich:

Alfa 33 Q4
meshin
Guest
« Reply #117 on: June 20, 2006, 10:21:59 AM »

Na Vectri Turbo do 4000 rpm graf ne stima ... Wink

Kada ih se hvali kako su strucni, divni i krasni i onda si dopuste da iznose nebuloze od brojki u vezi snage na radilici malo si razmislis...
Radje da kazu ne mozemo adekvateno i tocno odrediti snagu na radilici i tocka .. obican i tako je bitnija snaga na kotacu ..
ALFALUDjAK
Guest
« Reply #118 on: June 20, 2006, 10:45:49 AM »

ma nije snaga uopche bitna... nego kako je snaga prenesena na podlogu :lol2:
Robi
Mestar
*

Tipo 16v

« Reply #119 on: June 20, 2006, 10:56:18 AM »

bitna je snaga koja prije predje 402 m :lol2:

Lampredi twin cam
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9   Go Up