..evo odgovorit cu ti ovdje
Kuciste kompresora se moze istokarit za stavit novo/vece krilce ,samo sto stvarno taj mora da zna sta radi.
Ako istokari kuciste previse(a radi se o djelicima mm) turbina gubi dosta na efikasnosti.
Takoder stavljanjem veceg krilca u isto kuciste pada efikasnost turba.
Ali ako to vec stavljaju i to funkcionira tj. imaju zeljene dobitke onda nema problema samo sto bi ja u tom slucaju kupio kuciste od nekog ko je provjeren i to radi,znaci najbolje ti je kupit gotovo kuciste od nekoga iz Svedske.
Takoder to je krilce od garrett t3 trim 60 serije kojem je opet malo povecan inducer i zove se super trim 60(ustvari je trim 62)...
Krilce ima promjer utora koji ide na osovinu 6,25mm i to ce stimat ako je i osovina na td04 6,25mm.
Ali ako ti kazes da to vec rade onda to i stima...
Koliko snage ti hoces od turba?
Pitam zato sto se td04-16t moze kupit nov za 350-400 dolara u americi '+postarina i porez ovdje i sa malo kemije bi ta cifra mogla bit na kraju oko 500 eura.
I to je turbo za 280-300 ks,nov ,provjeren,efikasan itd...
Mislim da te ispod 400 eura nece doc krilce,reparacija-balansiranje,tokarenje kucista....
Boost za takvu turbinu ti ne bih mogao rec jel iako je krilce od t3 super 60 za koju postoji mapa ,ono je u kucistu od td04-14t turba i mapa tog hibrida totalno bi drugacije izgledala.....
Meni ima smisla to radit samo u slucaju da moram imat originalan izgleda turba izvana ,a hocu vise snage...
I zar T4 motori na Volvu nisu imalu 200ks(ne 147 ks)

?
P.S.postoji takoder opcija da se na td04 upase i krilce i kucistre sa garretta super tirm 60 samo se mora radit odgovarajuci backplate na koji nasjeda kuciste kompresora.
Ovo bi bilo bolje ,ali ne znam da li to vec rade...
edit: ko je porez napravio da se vidi naguzi se maloLOLLOLLOL
edit2: LOLLOLLOL znaci ko je P-O-R-E-Z napravio da se vidi kao porez LOLLOLLOLLOLLOLLOL