Evo bio sa prijateljom na grobniku u cetvrtak.Bio je otvoren trening i prva informacija je bila da je sat vremena 60 eura ,ali je na kraju ispalo da je 60 eura cijeli dan koliko traje otvoreni trening(od 09-17h).
Uglavnom dosli oko 14h na Grobnik...
gume cekaju na zamjenu

spreman za voznju

..tko vise nosi sparco,DC se nosi :lol2:

na stazi bio jos ovaj sivi attack od slovenca nekog,ima i zuti m3 koliko sam vidio

evo jedna i alfe sa staze
Uglavnom gust se vozit na stazi,gume drze super i totalno je lud osjecaj...
Prijatelj je odvozio najbrzi krug 1:50.84...
nakon nekog vremena kad su se slickovi potrosili osjetilo se i na vremenu koje je bilo uglavnom oko 1 sec sporije.
slickovi su za temperaturu od 15-25 stipnjeva s tim da je na Grobniku bilo malo vise i jos auto nije podesen za trku sto je dovelo do unistenja prednjeg desnog slicka i naravno jos i entuzijatisticke voznje :

:
Bio je jos neki Seat Leon kojem sam izmjerio 1:50.19 i to je jedini krug sto sam mjerio,valjda to i brze ide?(zna netko koliko voze ovi na grobniku?)
Bili su Honde civic type r,one idu oko 1:55 i fabie koje idu oko 2:00...
Seat Leon je izletio na prvom zavoju,a taman smo krenuli za njim vozit da vidimo njegove putanje tako da nista od gledanja seata izbliza :

:
Za jedno sat i po voznje predeno je 140 km:drink: i potroseno 40l i ubijeni slickovi,ajde zadnja dva se jos mogu iskoristit:kinez:
..evo i slike
prednji lijevi

..prednji desni :shpaner:

Uglavnom je gust i jedva cekam slozit neku svoju kantu da se i ja vozim :anbaa: