www.quartermile.ws Forum
June 19, 2026, 09:32:14 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: e-mail: forum{et}quartermile.ws

Home   Help Search Login Register Chat  
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: Kvarnerski kup 1600  (Read 22249 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
STOLE_ABARTH
Guest
« Reply #15 on: September 12, 2006, 09:02:41 AM »

satovi su citavi

koji glupan je pravio bombu da ne zna ni ekspoldirat::::Tongue:P
ikayke
Mestar
*

« Reply #16 on: September 12, 2006, 09:39:28 AM »

Originally posted by Zeljko
svil sih 8 ventili :lol2:

Zeljko stvarno se znas usrat do grla.... mislim za tvoje godine i reputaciju ovakva izjava ti bas i ne stoji....

Ti sigurno tu informaciju nisi od njega cul,a taj ili ti koji ti govore informacije te svaki put zajebu!!:smiley_abyh:

Mene su ucili da ako neznam tocno i nisam siguran u svoje tvrdnje ,da ne govorim , jer ljudi ce stec krivi dojam o meni i mojoj vjerodostojnosti!!!::

*******Forza*******
T I C M O T O R S P O R T
ikayke
Mestar
*

« Reply #17 on: September 12, 2006, 09:42:38 AM »

A i tesko da ce ko od 'ticmotorsport ekipe ' odazvat se tome...
Ja  znam ko nece sigurno jer je vrijme dokazivanja davno iza njega!!

::::

*******Forza*******
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #18 on: September 12, 2006, 12:21:37 PM »

boli me djon ike,,, evo jaketic je prevrtio motor deformirala se korpa i savio se samo jedan ventil... sto to znaci da je samo jedna opruga oslabila...umorna oruga; to su 7mm ventili koji su laksi i mogu imati nesto veca dinamicka  opterecenja...

prvi puta kada sam ja zasaltao tj prevrtio motor s 8mm ventilima svih 8 sam iskrivio i to jebacki...
od tada sam stavio 7 i nikada problema dok se nije umorila opruga sada na jaketicevom motoru...

vozite kovane klipove bez termostata pa vam zacvikavaju u culindrima.. i onda sumnjate da su tolerance - losi klipovi, pa ih preprodajete itd...
vjerojatno nikada necete doci pameti... a tesko da cete i priznati fulanja

ja nisam kriv sto sam kasno shvatio da na dragenicevom autu postoji sindrom umornih opruga i sto je nkom ponestalo povjerenja,,, sto duguje 8k kn... i ima bilo tko spekulirati o mom ne slaganju pravilnom tog motora...
neka mi samo netko kaze gdje i sto odmah mu dolazim na mjesto da rijesimo sto ja to nisam slozio...:Crash:

The First, DASTEK UNICHIP TECHNICALLY THE BEST; If you need more POWER, you need more AIR(cmf)
ikayke
Mestar
*

« Reply #19 on: September 12, 2006, 01:24:29 PM »

Zeljko o cemu je bila tema ovdje?

Jedno kazes, ja ti odgovorim da si u krivu jer to nije istina ni priblizna , a ti mi odgovoris nesto sasvim deseto.... od kud si sada izvukao jaketica i draganica i kakve veze to ima sa onime sto si rekao o svijanju svih 8 ventila, kakve veze ima to tvoje slaganje tih motora....ja ne vidim ni najmanju povezanost....od kud si sada iscupao kovane klipove,i od kud ti znas sto je sa njima bilo i zasto su prodani....
Iz ovoga tvoga posta se jasno da razaznati i osjetiti zavist , a ponajvise frustracija zbog nepodmirenih dugova od strane znas koga,ali ne toliko zbog toga vec zbog propalog projekta koji je trebao biti veliki uspjeh!!!
Meni je osobno zao sto se to dogodilo,ali tako se stvari ne rjesavaju,a pogotovo ne  napadom na neke odredjene ljude koji nemaju veze sa ovim forumom niti sa svime time.... ako se oni ne diraju u tebe ,onda se ni ti ne diraj u njih....ali kako je vec vidjeno na ovom forumu svako malo netko ima nesto protiv Tica!!! Te nije ovo dobro napravljeno,te ono,te nezna glavu napravit,te klipove .... iz toga bi oni koji neznaju njega i njegov rad dali zakljucit da on nezna raditi a ostali znaju!!
Ali o cemu mi pricamo... vec sam napisao...on se vise ne mora dokazivati...on je svoju strucnost dokazao, se slazes? Iza njega stoje njegovi rezultati...mislim da sa slozenim motorom tesko da bi bio trostruki prvak hrvatske u slalomu... ali jos i bolje trenutno i prvi u H13 na brdu... i daleko bolji od od tebe toliko hvaljenog  auta!!

Pa nemoj biti takav, ako se on ne paca u tebe i tvoj rad, budi fer pa nemoj ni ti u njega, znamo svi sto jedan o drugme misli...to je vase pravo...po mom misljenju to je glupost...ali to je vas stav i nitko vam ga ne osporava.
Meni je glupo stalno nekoga braniti...ali ja bar neke argumente iznosim...iako bi mi draze bilo da ovoga nema jer nitko nema koristi od toga...ja najmanje ali mi je krivo i svakomu je krivo kada se sere po nekomu iz prazne riti!!

Stoga poruka svima...istina svatko ima pravo na svoje misljenje, ali to misljenje bar necime podkrijepite....napad bez nekih temelja je sam po sebi besmislen i ne vodi nicemu...osim nespoazumu i eventualnoj svadji!!

Stoga neka ovaj forum i dalje bude ucionica i jedan od rijetkih gdje su medjuljutski odnosi na zavidnoj razini...nije vrijeme da se sada to promijeni... to je uz strucnost i vrijednost tema i najveca kvaliteta ovoga foruma... ucinimo da tako i ostane!!

Hvala svima na razumjevanju i nadam se da cete poduprijeti ovu inicijativu!! ::

*******Forza*******
Ris
Guest
« Reply #20 on: September 12, 2006, 01:40:17 PM »

Govorit vama i djeci u vrticu istoo!:::grgrgr::evo2:
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #21 on: September 12, 2006, 02:35:31 PM »

ma daj ike ::
tko uopce zavidi.. s komentarom o kvarneskom 1.6 kupu i ventilma sa mprvenstveno mislio da cete svi svinut ventiel dok moj zelenko prohoda... kada si vec procackao nenamjerno krenula je lavina...

Uopce nisam frustiran i zavidan.. samo imam svoje misljene o ventilima... i tom problemu koji je jos prisutan.. pa kada neznam nista drugo moram o necem pricati ko papiga :lol2:
od kuda ti to da sam ogorcen na tica i svezan za to..

Pricam o klipovima jer jer se pojavljvao isti problem kod SIKIRICE, JAKETICA (od akda nije imao termostat), Kiki iz ogulina pa mnogi drugi..
da ne spominjem da neki krive svjecice za unistenje motora... ja garantiram da stim istim svjecicam mogu na bilo kojem atmo ili trbo motoru postici trajan i pouzdan motor s istim performansama..
svatko tko imalo shvaca motornu tehniku zna sto uzrokuje pucanje keramickog izolatora.

Znam kod koga je auto i imam jaja nazvati covjeka i pitati sto sam to ja naopacke slozio... moze li mi ukazati na porpust.. da dodjem to osobno vidjeti.. mene nitko nije nazvao kada sam proglasio motor iz splita fuserskim poslom.. znamo svi kao je vozio bistricu... i ostale trke...
neka bude svakome alal za takvo  licemjerno maslo.. i podlo ponasanje..
a svaki tjuner muljator nemoze dugo trajati... sve ispliva.

DEJANU KOPAJTICU svaka CAST i skidam kapu... VOZAC JE I DOKTORIRAO JE NA YUGU kao TRAP MAJSTOR... oko motora nemogu biti prezadovoljan... ali njegov doseg je vrlo dobar od vecine nas u ljepoj nasoj.. treba ici dalje ne ostati na istome... treba se stalno dokazivati...
ako trba i udruzivati.. dosta je separatizma..

The First, DASTEK UNICHIP TECHNICALLY THE BEST; If you need more POWER, you need more AIR(cmf)
FiatRacer
Tuner
*

« Reply #22 on: September 12, 2006, 03:21:44 PM »

ikayke,stvar je sta se on opće ne dira u tića nego ti nesto pokusavas bezvezno ocrnit zeljka,drzis se ko neki odvjetnik na forumu,tebe ne mora zamarat sta on misli o njemu i ne misli,gledaj svoje poslove,,i ja iman svoje fanove pa ne pricam o njima i ne hvatam nekoga drugoga na rijec ako sta krivo rece,gledaj svoje sta napravis a ne tuđe greške,on je bar(zeljko)složio auta i auta a ti??
tic je trostruki prvak i prvi u brdu ali to ne znaci da zeljko nije ni do koljena dejanu,nit znaci da je dejan najpametniji,,,hoću reći da neman ni protiv jednoga ni protiv drugoga nista ali ovakve vaše izjave su suvišne

AMD ''Grobnik''
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #23 on: September 12, 2006, 03:39:45 PM »

Fiat racer.... znas sto sam primjetio u tvom avataru... sto se to nadzire u pozadini :lol2::lol2::lol2:

Ris
Guest
« Reply #24 on: September 12, 2006, 04:20:29 PM »

Nesto zeleno.mozda?::
crank
Guest
« Reply #25 on: September 12, 2006, 04:38:12 PM »

zelenu zvijer obican
ikayke
Mestar
*

« Reply #26 on: September 12, 2006, 04:44:33 PM »

Originally posted by FiatRacer
ikayke,stvar je sta se on opće ne dira u tića nego ti nesto pokusavas bezvezno ocrnit zeljka,drzis se ko neki odvjetnik na forumu,tebe ne mora zamarat sta on misli o njemu i ne misli,gledaj svoje poslove,,i ja iman svoje fanove pa ne pricam o njima i ne hvatam nekoga drugoga na rijec ako sta krivo rece,gledaj svoje sta napravis a ne tuđe greške,on je bar(zeljko)složio auta i auta a ti??
tic je trostruki prvak i prvi u brdu ali to ne znaci da zeljko nije ni do koljena dejanu,nit znaci da je dejan najpametniji,,,hoću reći da neman ni protiv jednoga ni protiv drugoga nista ali ovakve vaše izjave su suvišne

hehe ovo ti stvarno stoji sta si rekao....

Izvadi bilo koji moj post sta sam ja ocrnio zeljka za neki njegov rad... jedino mi je glupo sto se tu spominju ventili i klipovi covjeka koji nije clan foruma i ne sudjeluje u raspravi.

Ja sam svoje rekao... pozdrav svima::

*******Forza*******
Robi
Mestar
*

Tipo 16v

« Reply #27 on: September 12, 2006, 04:55:12 PM »

jeste gotovi? ceka se moderator... :milicija:

Lampredi twin cam
crank
Guest
« Reply #28 on: September 12, 2006, 06:33:59 PM »

serete o pogresnim stvarima,nije uopste bilo price o ticu,nego o svima nama protiv zelenka,za sve dalja rasprave brisem postove:lud:
sira jesu li explodirale urice ? :kinez:::::::
ikayke
Mestar
*

« Reply #29 on: September 12, 2006, 06:36:31 PM »

Bilo bi najbolje da i ove prijasnje postove pobrises... jer u njima nema nista edukativno!!!

*******Forza*******
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Up
  Send this topic  |  Print  

Jump to: