ZHELJKO fakat si puko :lol2:
Sva tvoja brzopletost i laprdanja okolo sada Hrvoje zvani hic koristi protiv dasteka.. nas ->

kaj sam ja molim te reko HIC-u? pa ja chovjeka znam samo po tome kaj sam ga pito cijenu autonica!! O chemu ti laprdash chovjeche???
Ti tamo svakodnevko odlazis i dalje si dobar snjima. -> Sa Gonzom u Dasteku? pa kakve veze ima to shta sam ja dobar sa svima pa i sa Hicom i Gonzom i sa josh 1000 ljudi? A to kaj tebe pljuju (nechu nabrojat ko) a ja te branim o tome nechu nishta komentirat. Samo za INFO, i danas na Jakushevcu sam te ograđivao od CVIKANJA RADILICE na Draganichevom Swiftu.
Znas sam da si za prvi i drugi motor osobno kriv... -> za PRVI PUT JESAM i nikad nisam tvrdio suprotno, ali da motor pukne na 1 bar i 8.2 kompresiji to su krivi drugi chimbenici a nikada nisam spomenuo DASTEK ni GONZU zato shto znam da mi je pumpa goriva krivo bila montirana i ostajala je bez goriva
ukljucivao over bust svaski puta kada ti se je [Psst] dizao..
znas da ti je izmapiran na 1.3 bar.. zasto si isao na 2bar? -> ja ukljuchivao overboost??? ma ti si puko, jedini sluchaj da je otishlo na 2 bara je bilo kad je ispalo crijevo sa WG i tada je puko motor, o chemu ti laprdash?
Drugi motor si slagao po drugim teoreticarima... mozda istim onima koji su cekali tvoj fijasko.. ili eksperementirali na daljnski..
Tebi lupa po djepu i glavi ostali se slade.
Zalim te jer tvoje ponasanje i misljenao omnogo cemu su bull shitt... -> tako niska kompresija OSTAVLJA prostora pogreshkama, vecha kompresija zahtjeva PRECIZNOST prije svega. Nikada nisam nikome rekao da tvoja teorija NE VALJA, nikada nisam pljuvao QM-T uratke, divio sam im se, samo chuo sam sa VISHE strana da sad meni na telefom govorish jedno, pa nazovesh drugu stranu pa govorish neshto drugo i tako dalje ko baba. Nemoj se nachu uvrijeđen ali ja ti samo iznosim ono shto smo zakljuchili odavno JA i te osobe
Kada ti o necemo odlucujes i iams misljene onda je to BULL SHITT...
Za tvoje buduce uspjehe odlucices sam kao i postovanje i pridrzavanje nekog intenetskof tuning tima nazvanog kvatermile.. -> oprosti ali ja tebe nikada nisam vrijeđao niti omalovazhavao FORUM niti govorio da su ti mishljenja BULL SHITTTT i slichne stvari, upijao sam kao spuzhva vodu, FORUM sam hvalio nadaleko i nashiroko, tebe sam hvalio da si jebeno dobar tuner. OK
BUBBA ZANETTI:
Kad smo već kod diskutabilnog - tu bi se složio sa postovima od Mzica & a - svaki je EFI dobar koliko je dobar tuner koji radi s njim
ZHELJKO -> ajde mi sad objasni shta sam ja to BULL SHITNOGA napisao?
E strashan si mi :bilder: