www.quartermile.ws Forum
June 10, 2026, 11:44:31 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: e-mail: forum{et}quartermile.ws

Home   Help Search Login Register Chat  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: Kako prepoznati kvalitetne EFI sisteme  (Read 11580 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #15 on: November 19, 2006, 10:27:26 PM »

2 alfa... cijenim tvoje napore i projekte, zasta!
zamjeram na slampavosti...
Za to dastek tvojih izjava dozivio je copy paste.. pokazacu ti..
to nemoze poreci.
Drugi puta nemoj me s nikim argumentima protektirati...

bull shit smatram sve sto ponavljas kao papiga.

The First, DASTEK UNICHIP TECHNICALLY THE BEST; If you need more POWER, you need more AIR(cmf)
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #16 on: November 19, 2006, 10:30:25 PM »

Ponovo taj swift... do sada su jedva cekali nesto o meni neka se slade uopce me ne tangira jer se moj motor nije rasuo, pucale svejcice jer nema goriva itd..

Vjerujem da ce jos bolje juriti u 2007, draganic je zadovoljan s poslom i sve placa instantno za razliku kada je bio ovdje.. nebitno vise.. bitna je radilica..
I petru fableu cvika :lol2:

Jako sam zadovoljan sto oni padaju na fore kao mala djeca, taj auto je u sezoni 2005 jurio :: :headbang:
Sretni su svi oni kada sam im ja glavan tema :lol2:

The First, DASTEK UNICHIP TECHNICALLY THE BEST; If you need more POWER, you need more AIR(cmf)
ALFALUDjAK
Guest
« Reply #17 on: November 20, 2006, 08:12:06 AM »

ja vjerujem da je SWIFT iz tvoje radione izashao potpuno ispravan bez cvikanja radilice
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #18 on: November 20, 2006, 04:10:07 PM »

Gledaj ako ne vjerujes radilica nema veze s otporima - cvikanjem..

Uzmi i probaj na Stoletovom 1.6... skini svjecice ako hoces i zupcasti remen... uzmi kljuc i pokusaj okrenuti radilicu..
Ako probas javi mi dojmove tj kakav je otpor?

Vrti se preko 9k RPM.a i dalje...

Toliko o cvikanjima i glupostima za siroke mase.. to im je zbava--- neka se gustaju. :lol2:

p.s.
mislim da i fiat uno ima tu anomaliju... a vrti se ::

ALFALUDjAK
Guest
« Reply #19 on: November 20, 2006, 04:57:41 PM »

pa najnormalnije je da se neche lagano vrtiti ako su klipnjache zasherafljene pa treba i klipove gurat gore dole

pa chak i ako su semerinzi gore a nisu podmazani neche se lako vrtit i stvarat che neki otpor
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #20 on: November 20, 2006, 11:16:39 PM »

gle ajmo samo radi tebe i svih ostalih... rastavicu ti motor i ostaviti radilicu daj je zavrti na ruku mileni... os malo sutra,,,
priej toga idemo na ravno da vidimo koliko se vrti stole.. iber u okreteje... 3 i 4 pun gas do poda-.--

crank
Guest
« Reply #21 on: November 20, 2006, 11:21:17 PM »

ne trebamo ici na ravno,ja sam vidio da i uz brdo vrti u iber i sile se ponistavaju ::
ALFALUDjAK
Guest
« Reply #22 on: November 21, 2006, 08:19:11 AM »

samo trenutak... kad sam sastavljo motore (svojih auta, frendovih auta, na desetke generalki) radilica se okretala lagano, zavrtish ju rukom i ona se vrti josh 1-2 sekunde, naravno sve lezhajeve nauljim da neide na suho i vrte se lagano, skroz lagano.

ako se nije lagano okretala odma sam ishao rastaviti da vidim jel koji lezhaj ima crte od zapinjanja radilice i slichno, jednom mi se dogodilo da je na strojnoj obradi radilice stroj skinuo valjda za mikron premalo mesa i taj lezhaj je cvikao, dao sam ju na mjerenje i samo su popravili i bilo je opet savrsheno.

neznam, mozhda ja grijeshim, ali svi motori koje sam slagao su se vrtili lagano, naravno, bez klipova i klipnjacha
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #23 on: November 22, 2006, 12:16:47 AM »

ne pretjeruja alfa...

ALFALUDjAK
Guest
« Reply #24 on: November 22, 2006, 08:30:06 AM »

ZHELJKO - shta da ne pretjerujem? evo kad chu sljedechi put slagati motor (record 2.0 turbo) chu vam snimot sa kamerom i stavit na forum

FIATUNO - ne govorim o okretanju motora samo bez svjechica, nego GOLI MOTOR samo sa radilicom unutra bez klipova i klipnjacha
Bandit1
Guest
« Reply #25 on: November 30, 2006, 04:10:46 PM »

Ljudi, tjuneri, dajte se smiriti, ode vam kompresija u diesel vode.

Umesto sto se prepirete preko foruma, zar ne bi bilo pametnije upriliciti neko lepo vidjanje?

Primera radi, evo mi na YugoFanClub forumu spremamo vidjanje za 23.12. i to u Nisu, na sredini puta izmedju Beograda i Pristine, posto ce doci ljudi i odatle, da se VEC JEDNOM KONACNO i licno upoznamo, dosta je bilo samo preko foruma. Pa ce 90% clanstva, uglavnom iz Beograda i Novog Sada, lepo sici do Nisa.

Ako mozemo mi, ne vidim zasto ne biste mogli i vi, ili jos bolje, zasto ne bismo mogli svi zajedno. Srednja tacka bi nam, onako otprilike, bila Zagreb ili tu negde. Pa malo vi iz Rijeke, Splita i usputnih sela :kinez:, malo mi iz Beograda i Novog Sada, i eto nama feste.

A onda mozemo i licno da raspravimo sve preko jednog ili vise piva. Oko alkohola u krvi nista ne brinite, statistike kazu da je oko 20% udesa napravljeno zbog viska alkohola u krvi, sto je najzad samo jos jedan dokaz da pijani voze bolje od treznih.:pivo:
ALFALUDjAK
Guest
« Reply #26 on: December 01, 2006, 09:03:20 AM »

u zagrebu??? ODLICHNOOOOOOOOOO
Bartol
Guest
« Reply #27 on: December 01, 2006, 12:51:16 PM »

odlicna idea::
Pages: 1 [2]   Go Up
  Send this topic  |  Print  
  Set topic non-sticky  
Jump to: