ikayke
Mestar
|
 |
« Reply #45 on: March 05, 2007, 11:26:03 AM » |
|
Sta je to bilo sa mzicem.... vidim da je ladu malo poljubio sa rx8
|
|
|
|
*******Forza******* T I C M O T O R S P O R T   
|
|
|
ALFALUDjAK
Guest
|
 |
« Reply #46 on: March 05, 2007, 01:45:12 PM » |
|
to je bila ljubav na prvi pogled :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
|
|
|
|
|
|
|
Robi_ck1
Rokie
|
 |
« Reply #47 on: March 05, 2007, 03:51:58 PM » |
|
Originally posted by Jagi svaka cast na voznji,bilo je zanimljivo, a zanima me kakav BOV ima fiat coupe jer je zvuk bolestan Turbo smart Supersonic, idealan za strasit bakice uz cestu. Da vidis kako grebu po zidovima a isto tako i jako kvalitetan:headbang:
|
|
|
|
|
|
|
Tracker
Rokie
|
 |
« Reply #48 on: March 05, 2007, 10:51:10 PM » |
|
Gledam malo slike i snimke,Tipo doslovno trga cestu,to je strašno Respect na složenom autu,stvarno si pokazao da nije samo za pravocrtno gibanje:smiley_abuv: A nisi se pohvalio naljepnicom odozada iznad tablice 
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #49 on: March 05, 2007, 11:15:06 PM » |
|
TIPO JE SMECE :  :
|
|
|
|
|
|
|
ALFALUDjAK
Guest
|
 |
« Reply #50 on: March 06, 2007, 07:09:59 AM » |
|
koje neide smjesta i previshe troshi :  :
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #51 on: March 06, 2007, 10:30:37 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
ALFALUDjAK
Guest
|
 |
« Reply #52 on: March 07, 2007, 08:36:41 AM » |
|
5 krugova i popije 10 litara benzina 
|
|
|
|
|
|
|
alfa_vd
Tuner
asshole
|
 |
« Reply #53 on: March 07, 2007, 10:01:50 AM » |
|
i 5litara ulja:headbang:
|
|
|
|
|
|
|
Ris
Guest
|
 |
« Reply #54 on: March 07, 2007, 03:29:21 PM » |
|
zaboravio sam da katra je... mater kako drifta:anbaa::lol2::lol2:
|
|
|
|
|
|
|
ciccio75
Guest
|
 |
« Reply #55 on: March 07, 2007, 08:02:32 PM » |
|
Originally posted by Ris zaboravio sam da katra je... mater kako drifta:anbaa::lol2::lol2: i riga plamen na marmitu:headbang:
|
|
|
|
|
|
|
ciccio75
Guest
|
 |
« Reply #56 on: March 08, 2007, 09:46:06 PM » |
|
c/p
VELIKO HVALA SVIMA KOJI SU BILI I KOJI NISU BILI NA EVENTU NOVI MAROF
Zahvaljujem svima koji su svojom nazočnošću podržali ovaj event
Posebno zahvaljujem svim učesnicima ovog eventa koji su svojim sudjelovanjem učinili ovaj event zanimljivim, zanimljivijim, najzanimljivijimn od bilo kojeg eventa održanog do sada a sličnog tipa. Najtoplije pozdravljam sve koji su u eventu uživali, svaki na sebi svojstven način. Naročito me vesele oni koji su posebno dobro uživali u vlastitim interpretacijama sebe.
Ovom eventu je to i bila svrha.
Biti to što jesi i ništa više i ništa manje od toga.
Tako su se pootkrivali različiti talenti. O istima ću veoma voditi računa pri slijedećem okupljanju ovog tipa.
OVIH DOGAĐANJA ĆE BITI JOŠ . . .
. . . i na njima će nastupiti svi koji to budu željeli, ukoliko to bude prihvatljivo objema stranama, pri čemu osobno mogu zastupati samo svoju stranu kao ORGANIZATOR, a o drugoj će se brinuti onaj koji kani biti SUDIONIK.
Premda je ovaj event "NOVI MAROF - TRACK DAY & DRIFT DAY - 03. I 04. OŽUJAK 2007" dobrim dijelom PROMATRAČIMA vjerojatno izgledao nedorečen, mogu sa apsolutnom sigurnošću reći da je upravo takav kakav je bio, izuzetno pomogao da se o svakom sudioniku koji je sudjelovao, bio on fizička ili pravna osoba, stvori adekvatna impresija realne slike tog nekog sudionika, njegovih poriva, motiva i skrivenih namjera.
Sukladno tome, kao organizator ovog događanja, pobrinuti ću se da prilikom pripreme slijedećeg eventa koji će uslijediti vrlo brzo na već određenom poligonu u jednom drugačijem okruženju od sadašnjeg, obratim posebnu pozornost na okolnosti KRŠENJA ODREDBI PRAVILNIKA od strane određenih sudionika za trajanja ovog mojeg PRVOG EVENTA kojega sam organizirao.
U kratkom vremenu objaviti ću detaljnu analizu događanja, sa prikazom svih poznatih i manje poznatih elemenata oko događanja, nedostacima, samokritike i kritike pojedinih slučajeva, a na znanje svima kojima možda jednom, kao i meni sada, padne na pamet uhvatiti se u koštac sa organizacijom nečeg ovome srodnog.
Pa , do tipkanja
Ispred Alfa Romeo Croatia Classic Kluba predsjednik kluba Slavko Štefanić
|
|
|
|
|
|
|
|