Motor na 0,5 bara radi ko urica / ja presretan
nego, jebesh AUTOGAUGE, jucher sam snimio logove i skuzhim da imam peak-ove boosta od 0,9 bara a radni tlak je 0,85 a na chukici pishe 0,6-0,7 ONO pokvarila se morat chu ju "prilagodit" kombinirkama

svaki dan postajem sve pametniji
upalim danas magatune i megalog viewer, kopam ja malo po tome i skuzhim opciju di uzme mapu goriva korishtenu prilikom snimanja LOG-a i da ti 8x8 tablicu u kojem upishesh zheljene AFR u zheljenom podruchju okretaja i tlaka, onda stishesh tipku di pishe analyze i on sam prema snimljenom logu (vozhnja 7 kilometara) i prema zadanoj tablici AFR korigira smjesu tj. trajanje otvorenosti injektora.
to napravim nekoliko puta i smjesa bi trebala biti ujednachena tj. prema zadanim parametrima omjera goriva i zraka
Iskreno, jako mi se sviđa megasquirt, programi za korishtenje su jako dobro objashnjeni - samo treba chitati (to je ono shto ja ne radim nego uvijek tezhim putem idem), dobra je tehnichka podrshka, prihvatljiva je cijena, moguchnosti su mu samo u granicama onog shta mozhesh polemiti
sljedechi korak mi je slozhiti boost controler da mi u prvoj u drugoj ne fila max tlak, strah me da ne strgam diferencijale a teshko ih je pronachi cijele , naravno i boost isto kontrolira megasquirt
evo tu mozhete vidit neke funkcije:
http://megasquirt.sourceforge.net/extra/index.html