Pero
Titanium
Tuner
|
 |
« on: March 19, 2007, 06:31:25 PM » |
|
Auto moto klub “Skok racing” nastavlja sezonu automobilističkih utrka Otvorenog Prvenstva Istarske rivijere koje se od ove godine boduje i za Prvenstvo regije zapad. Utrka pod nazivom “Hyundai Autokuća Košara – Istarska rivijera 2007.”, vozi se u nedjelju, 25. ožujka 2007. s početkom u 08,00 sati kada započinju prijave i verifikacija, u 09,00 sati na rasporedu su slobodni treninzi, dok su službeni treninzi na rasporedu u 11,00 sati. U 12,00 sati počinje utrka i traje do cca 17,00 sati. Svečana dodjela nagrada i večera za sve učesnike u 18,30 sati. Klase su podijeljene na slijedeći način: · Klasa do 1200 ccm · Klasa do 1600 ccm · Klasa preko 1600 ccm · Klasa sport · Klasa Diesel
Posebno se nagrađuje najbolja vozačica, rekord staze, najbolji Junior i najmlađi natjecatelj ili natjecateljica te tri najbolja nova natjecatelja, “novaci” ili oni koji prvi put nastupaju na utrkama. Novost u odnosu na dosadašnje utrke je ta što se ovaj put vozi na potpuno novoj stazi u Vrsaru sa puno iznenađenja i inovacija a posebnost je što dva natjecatelja startaju zajedno, jedan do drugoga i u cilj ulaze usporedo što je dodatna atrakcija za gledatelje. Posebna napomena vozačima: više nema “makadama”, sve je asfaltirano.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bartol
Guest
|
 |
« Reply #1 on: March 19, 2007, 07:58:24 PM » |
|
joj sto mi nije yugo gotov:smiley_abus:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Turbo Paljo
Titanium
Apprendista
|
 |
« Reply #2 on: March 19, 2007, 08:43:40 PM » |
|
Joj što me nešto mami da Ignisa upregnem, ali treba Una dovrštit:zabezeknut:
|
|
|
|
|
|
t doesn't matter if you win by an inch or a mile, winning is winning! Sabelt i Ferodo racing 
|
|
|
Pero
Titanium
Tuner
|
 |
« Reply #3 on: March 20, 2007, 04:12:27 PM » |
|
Ne treba imat rollbar osim ako voziš u klasi sport Startnina ti je 200kn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weber
Apprendista
|
 |
« Reply #4 on: March 20, 2007, 06:16:25 PM » |
|
do kad su prijave i gdje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ris
Guest
|
 |
« Reply #5 on: March 20, 2007, 07:24:08 PM » |
|
Originally posted by Turbo Paljo Joj što me nešto mami da Ignisa upregnem, ali treba Una dovrštit:zabezeknut: pa ti bi cuda radio s ignisom,to je bas auto za ovako nesto:  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pero
Titanium
Tuner
|
 |
« Reply #6 on: March 20, 2007, 08:25:34 PM » |
|
Sve ti piše gore, prijave su na dan natjecanja
i zaboravio sam napomenuti na 1 auto mogu se mjenjat 2 vozača
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pero
Titanium
Tuner
|
 |
« Reply #7 on: March 21, 2007, 03:56:10 PM » |
|
Startnina je 200 kn po glavi
To ti je na nekom velikom parkingu u centru Vrsarara, ne znam ti točno objasnit jer ni ja neznam dok ne dođem tamo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciccio75
Guest
|
 |
« Reply #8 on: March 22, 2007, 01:15:31 AM » |
|
bio sam prosli put,nisam bio zadovoljan makadamom,eto sad ga nema,a meni auto nije spreman.:tuzan:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALFALUDjAK
Guest
|
 |
« Reply #9 on: March 22, 2007, 08:03:32 AM » |
|
jel moj fiat adekvatan za to?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pero
Titanium
Tuner
|
 |
« Reply #10 on: March 22, 2007, 06:01:47 PM » |
|
Ne znam dal ću bit tamo ali nije ti Vrsar tolko veli da je problem nać evo i skice staze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hans
Rokie
|
 |
« Reply #11 on: March 25, 2007, 10:28:52 PM » |
|
Bio ja danas sa Meganom. 2. u klasi cestovnih auta preko 1600ccm (najveća klasa) i 15. sveukupno. Bilo je slalomaša,relijaša,brdaša...50 auta. 1. u mojoj klasi bio dečko iz Rijeke sa R5 GTT. Sveukupno prvi Honda Civic (slalom),drugi Clio I Williams (brdo gr A),treći Impreza (rally auto iz Rijeke)...itd.(ti su auti bili na slickovima i dobro pripremljeni tako da sa običnom kantom nemaš nikakve šanse se nagurati u vrh) Nisam zapamtio imena. Od najbržeg sam bio sporiji oko 4 sekunde po krugu. Eto-dobro proveden vikend. Dolazim opet,ali sa malo bolje pripremljenim autom da se probam plasirati barem u top 10 sveukupno i biti prvi u kategoriji cestovnih auta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciccio75
Guest
|
 |
« Reply #12 on: March 26, 2007, 08:14:31 PM » |
|
hans super si vozio al pobjedu je odnio milotic sa civic i on vozi brdo a ne slalom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hans
Rokie
|
 |
« Reply #13 on: March 27, 2007, 06:31:43 PM » |
|
A meni ti je to sve isto jer ja već ne vidim uopće razliku između top auta pripremljenih za auto-slalom ili brdo (barem kad ga pogledam onako ofrlje)... Neka me netko ispravi ako sam u krivu. Ali onaj dečko sa Sierom karavan je legenda...što je najbolje još je i brz uz to što drifta vrhunski.Koliko sam ga gledao nije se čak ni izvrtio nijednom?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|