2 Peras:
Super - drago mi je :
:
Reci koliko si km prešao otkad si ugradio MS, kakvih si eventualno problema imao dok nisi sve složio kako treba- daj malo više detalja oko instalacije,senzora, bobina itd - možeš otvoriti novu temu ako nije problem.
2 Robi:
Za sad stavite cijene bez popusta - neka budu cijene navedene kao sa diyautotune-a , tek kad skupimo dosta narudžbi za group buy onda ću poslati mail Jerryu i onda ćemo vidjeti koliko svatko treba platiti...
Pretpostavljam da ćemo naravno dobiti barem neki popust u odnosu na cijene koje su na diyautotune.com na group buy, jedini će problem biti na carini jer ovaj put nećemo imati vezu nažalost...shipping ćemo naravno podijeliti između sebe - i tu ćemo znači nešto uštedjeti...
E sad na vama je da sami sa sobom razmislite da li želite uopće nešto naručiti , šta želite naručiti i za kad vam treba...ja sam samo započeo ovu temu jer su me mnogi pitali i mogu vam to sve organizirati - ali hvala bogu ostalo morate sami, zato nemojte pisati ništa OT -
ako ima netko nešto za pitati vezano uz MS općenito - može slobodno meni na U2U ili otvoriti posebni topic - ovdje samo stavite šta želite naručiti i ukupnu sumu u USD...vrlo jednostavno... ostalo ću sve izbrisati.:
: