|
Bartol
Guest
|
 |
« on: August 30, 2007, 07:31:44 PM » |
|
Dali bi funkcioniralo da usisnu granu okrenem naopako tako da se dizne nalaze na donjoj strani?? :drink:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #1 on: August 30, 2007, 10:52:44 PM » |
|
imas topic o tome.. nije bitno gdje su nego vec gdje spricaju i u kojem formaciji...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bartol
Guest
|
 |
« Reply #2 on: August 31, 2007, 10:53:15 AM » |
|
radi se o grani od 2.0 16v, imam je u planu samo prerezat i okrenut tako da je zavinuta prema gore a ne dolje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bartol
Guest
|
 |
« Reply #3 on: December 08, 2007, 12:49:42 PM » |
|
grana izrezana i uskoro ce na varenje  kad se flanđa okrene, to ce izgledat ovako nekako, dizne ce biti s donje strane. Mada mi se kut dizni bas i ne svida, nadam se da ce biti dobro 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robi
Mestar
Tipo 16v
|
 |
« Reply #4 on: December 08, 2007, 01:10:30 PM » |
|
trebale bi gledat prema stabljici ventila, ovo bas i ne izgleda dobro 
|
|
|
|
|
|
Lampredi twin cam
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #5 on: December 08, 2007, 01:37:44 PM » |
|
http://www.quartermile.ws/forum/viewtopic.php?t=4790radice u bilo koje mslucaju ali ne ocekuj najbolje performanse.. Isto tako recimo TB koje koristi Mladen Sigurnjak promaseni su... jer da je druaciji kut ubrizgavanj snaga bi na dinamometru kao i raspon snage bio zamjetno drugaciji. Recim za primjer poznati austrijanac Marko Andreas na golfu 1.6 16V koristi orginalnu poziciju injktora za taj isti motor, motor razvija vrtoglavih 250Ks+ kod tebe bi bilo najbolje injktore postavi sada kako je opisano u linku! te i napraviti GILJOTINU! kut usisa psotaviti upravo onako kako je i u glavi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bartol
Guest
|
 |
« Reply #6 on: December 08, 2007, 02:32:03 PM » |
|
onda ovo sta sam ja zamislijo nemoze biti nikako dobro, jel injektor ne tuce ni blizo pecurki ventila, vec sasvim kontra
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #7 on: December 08, 2007, 05:16:15 PM » |
|
jep
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bartol
Guest
|
 |
« Reply #8 on: December 09, 2007, 05:38:06 PM » |
|
evo malo kemijo danas na prvoj slici se vidi kako bi to otprilike izgledalo, a na drugoj se vidi usporedba sa vaser vagom (cini mi se da je skoro ravno) kada bi se grana malo pod koso odrezala, leptir bi tada bio malo nakoso i mislim da bi bilo ok, puno bolje nego kada bi se grana odrezala i okrenula   [/list]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bartol
Guest
|
 |
« Reply #9 on: December 09, 2007, 11:05:04 PM » |
|
svaka cast uredno napravljeno sta se tice polozaja naopako i dizni naopako nemas brige jedino kako ti je vec savjetovano je bitan polozaj dizni i mlaza iz injektora ako si u tom dijelu priblizno ili cak tocno kao na orginalu sa te strane nemas problema to nisu karburatori da moraju stajat ravno tako da baci tu waser vagu jer si metalac a ne zidar :  : polozaj dizni bi bio identican orginalu samo sa kontra strane, znaci da injektor nebi vise kao u orginalu spricao u pecurku ventila, vec sasvim kontra negdje u stjenku glave. A vaservagom sam samo htio pokazati kako bi izgledalo kada bi leptire montirao na orginalnu granu bez ikakvih prepravaka i okretana dizni itd... znaci: moze biti ovako kao na slici s vaservagom?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bartol
Guest
|
 |
« Reply #10 on: December 10, 2007, 09:17:14 AM » |
|
onda ce za prvu ruko ostati seriska grana i leptici ce biti skoro ravno pa cemo vidjeti :  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #11 on: December 10, 2007, 03:39:31 PM » |
|
imas tih motora duplom granom - varijabilnom... e ta ti je iskoristiti taj dio  nisam siguran mozda ti mzic ima takvu granu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bartol
Guest
|
 |
« Reply #12 on: December 10, 2007, 04:38:17 PM » |
|
imas tih motora duplom granom - varijabilnom... e ta ti je iskoristiti taj dio  nisam siguran mozda ti mzic ima takvu granu... pitat cu ga. :  : a jel znas na koje aute se ugrađivala ta grana?? ili slika kakva??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robi
Mestar
Tipo 16v