|
Zeljko
|
 |
« on: August 31, 2007, 11:55:05 PM » |
|
Evo konacno video zapisa kako je ljepo demonstrirano kako i na koji nacin se stelaju, zakrecu brgasta vratila.. Ukoliko motor ne ide a dobro ste odradili tajming bregastih problem potrazite negdje drugdje a ne nasumicnim i nestrucnom zakretenjem bregastog vratila. VRLO VAZNO: Prilikom kupovine bregastog-ih vratila OBAVEZNO morate imati papir na koje su podaci o liftu u TDC tzv vaga. Kao i sve detelje o zracnostima vremenu otvaranja u stupnjevima itd. http://www.youtube.com/v/RAt_A6VeIC8&rel=0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr.Maljak
|
 |
« Reply #1 on: September 01, 2007, 01:57:23 AM » |
|
posto je moj motor sastavljen od 10 fiatovih...tako imam bregastu od 1.4 turba remenicu od 1.6 blok 1.6 i lim na kojem je oznaka faze bregaste od 1.3 pa nikako nepase faza...kad sam trazio fazu mjerio sam kutomijerom...nema tih papira...treba to dat naprintat na karton...
|
|
|
|
|
|
more booost
|
|
|
|
crank
Guest
|
 |
« Reply #2 on: September 01, 2007, 08:02:06 AM » |
|
isto ovako je i barba zeljko meni nastelao ,samo sto je bio zeleni papir :  ::rock:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CRAHSTEST_DUMMIE
Cuccetta
|
 |
« Reply #3 on: September 01, 2007, 09:39:23 AM » |
|
stari moj kupujem mašinu sa dve bregaste, filmić je strašno kvalitetan, dečki su to predobro objasnili...
|
|
|
|
|
|
img]http://img158.imageshack.us/img158/6716/ctdmsle8.jpg[/img]
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #4 on: September 01, 2007, 04:49:33 PM » |
|
Nemojte tako slagati oni filozofiraju :  : rekose tamo neki zlobnici... 2 maljak, STO MU GROMAOVA" karamba KARAMBITA... PA lako je to naci sigurno imas stupnjeve i mm lif koliko je otvoren usis a koliko ispuk hada je 1 i 4 klip u GMT... trbaju ti dva kutomjera.. i rijesen stvar.. mozes i ovako kao i na snimci... jedan kutomejr i jedan komparator da vidis lift....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr.Maljak
|
 |
« Reply #5 on: September 02, 2007, 11:25:03 PM » |
|
O karamba pa ja kazem da sam nastelao...:hmmm:
|
|
|
|
|
|
more booost
|
|
|
|
ALFALUDjAK
Guest
|
 |
« Reply #6 on: September 03, 2007, 02:38:45 PM » |
|
jel to vrijedi za sve turbomotore?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #7 on: September 03, 2007, 02:54:03 PM » |
|
takav ekspert :  :a ga znas izvaliti... stari moj..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALFALUDjAK
Guest
|
 |
« Reply #8 on: September 03, 2007, 05:46:36 PM » |
|
e babo moja pa ja pitam jel to vrijedi u pravilu za sve turbake ili kako? meni je overlap ostao od atmosferca i to nije dobro kazu talijani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gonzohr
Apprendista
|
 |
« Reply #9 on: September 03, 2007, 06:45:19 PM » |
|
Originally posted by e babo moja pa ja pitam jel to vrijedi u pravilu za sve turbake ili kako? meni je overlap ostao od atmosferca i to nije dobro kazu talijani zato sam ja poslušao tvoj savjet i stavio samo usisnu retardirao je max za 7,5 stupnjeva:headbang:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tcode
Rokie
|
 |
« Reply #10 on: September 03, 2007, 07:50:40 PM » |
|
Originally posted by gonzohrOriginally posted by e babo moja pa ja pitam jel to vrijedi u pravilu za sve turbake ili kako? meni je overlap ostao od atmosferca i to nije dobro kazu talijani zato sam ja poslušao tvoj savjet i stavio samo usisnu retardirao je max za 7,5 stupnjeva:headbang: Ali ti voziš šveđana, ovo ti vrijedi samo za talijane :deal: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gonzohr
Apprendista
|
 |
« Reply #11 on: September 03, 2007, 07:54:34 PM » |
|
:pivo::pivo:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALFALUDjAK
Guest
|
 |
« Reply #12 on: September 04, 2007, 07:54:27 AM » |
|
upravo tako, samo usisna se mjenja ali treba zakretna remenica, ja cu stavit obadvije stalajuce ali me muci kako nariktati a da ne napravim goru stvar nego je sada 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #13 on: September 04, 2007, 02:07:38 PM » |
|
ti si genije ti su cudo prirode,... ti to mozes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALFALUDjAK
Guest
|
 |
« Reply #14 on: September 04, 2007, 03:25:19 PM » |
|
samo ti prcaj, a kad sastavis zutog stojadina ja ti bum ubacio M8 maticu u turbinu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|