Bok,
evo nekako sam se približio kraju projekta (bar se nadam),napravio instalaciju i na kraju mi s e pojavio problem.
Pošto ću na Hayabusi originalne injektore kontrolirati pomoću "stock" ECU-a, a sekundarne injektore i paljenje pomoću Megasquirta.
Problem je sljedeći, Megasquirt za VR senzore (CRANK i CAM )koristi pin 24 za senzor na radilici i JS 10 (ja sam ga spojio na SPR1) za senzor na bregastoj, ali druga žica sa VR-ova ide na masu.
E sad, pošto će senzori biti istovremeno spojeni na Hayabusin ECU i na Megasquirt, Hayabusa nema kao Megasquirt masu nego mase sa VR-ova idu baš na za to predviđen pin koji nema veze sa masom vozila.
Ako spojim jednostavno dva senzora na oba ECU-a, bojim se da bi mogao spržiti nešto pa sam mislio pomoću diode spriječiti direktan kontakt Hayabusinog ECU-a sa masom.
Nažalost, nigdje nemogu naći shemu ECU-a od Hayabuse da vidim kuda stvarno ti pinovi vode. :-(
Šta mislite dali će to šljakati

?
Prebacio sam pitanje u temu o Hayabusi (http://www.quartermile.ws/forum/index.php/topic,6906.30.html) jer ovdje nisam uspio uploadati shemu, a ne mogu je više ni izbrisati pa molim admine da izbrišu ovaj post .
Hvala