|
Zeljko
|
 |
« Reply #2 on: February 07, 2011, 05:28:05 PM » |
|
> Dolazi lik na tetoviranje i kaže kako želi Ferraria na penisu. > Na to će mu majstor tetoviranja : > - Opa, želite zadiviti curu ? > - Ne, nemam curu, imam dečka, odgovora mu lik. > - Onda bi bilo dobro da si istetovirate dva traktora na jajima. > - Zašto, upita ga ovaj ? > - Pa kad Ferrari upadne u govna da ga traktori izvuku. > > > Otišla lezbijka kod ginekologa i nakon pregleda doktor, sav zadivljen, > reče: > - Sjajno! Zaista nisam do sada vidio ovako održavano i čisto, svaka čast! > Tek će ova:- Pa....znate. dolazi žena triput tjedno > > > Muškarac ulazi u kafić , sjedne za šank pored jedne plavuše i počne > gledati program na TV. U vijestima u 19:00 - vijest dana je pokušaj > jednog muškarca da skoči sa zgrade. > Plavuša će muškarcu: Mislite li da će skočiti? > Muškarac: Da, mislim. Kladio bi se da će skočiti! > Plavuša: Ja mislim da neće. I ja bi se na to okladila. > Muškarac stavi 50? na šank i kaže: OK, oklada vrijedi. > U trenutku kad je plavuša stavila svoju novčanicu na šank, čovjek na > TV je skočio sa zgrade i poginuo. Plavuša: Baš sam razočarana, ali > oklada je > oklada: Novac je Vaš! > Muškarac: ne mogu uzeti Vaš novac, gledao sam prilog na TV-u prije > jedan sat i znao sam da će skočiti. > Plavuša: i ja sam gledala, ali nisam vjerovala da će još jednom > skočiti !!! > > > Koja je razlika između plavuše i broda?...............Ima puno brodova > koji nisu kitolvci !!! > > > Pita sudac optuženog: - Zašto ste ubili zeca kad niste član lovačkog > društva? > Optuženi će: -A zašto je on jeo moj kupus kad nije član moje obitelji? > > > Priča Štef svom liječniku- > - Znate gospon doktor, moj sinek ni pazil, pa je kod neke gospodične > pokupil neku bolest... > - Nema problema, Štef,dovedi ga pa ga bumo izlječili > - Ali znate on to ni znal, pa je pojebal kućnu pomoćnicu > - Pa dopelajte i nju, i nju bum izlječil > - Ali onda sam i ja pojebal kućnu pomoćnicu > - Dobro Štef, vi ste već tu. > - Je gospon doktor, ali sam onda pojebal i svoju ženu, kak spada, ne. > - E jebi ga Štef, frka, onda smo fakat svi zaraženi !!! > > > Viče učitelj na Ivicu: > - Ivice, znaš li da je Abraham Lincoln u tvojim godinama bio odlikaš. > Ivica će na to: > - A znate li vi da je on u vašim godinama bio predsjednik Amerike ? > > > Zašto pijetao uvijek nekoliko puta kljucne kokicu u glavu prije nego > što je kresne ? > - Da joj razbije iluzije o mogućem braku. > > > Crnogorac otišao kod kurve, skinuo se, a kad je ona vidjela da mu je > mali , kaže mu: > - Ti ćeš mene time da zadovoljiš ?! > - Ne tebe, no sebe, avetinjo !!! > > > Zaustavlja se autobus u Banja Luci i vozač kaže: > - Pauza je 20 minuta, ako neko hoće da ide u toalet, popuši cigaretu > ili završi fakultet !!! >
|