www.quartermile.ws Forum
May 08, 2026, 10:48:25 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: e-mail: forum{et}quartermile.ws

Home   Help Search Login Register Chat  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: Porsche 911 Manthey M700  (Read 6280 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Stealth
Titanium
Tuner
*

« Reply #15 on: April 05, 2005, 02:25:37 PM »

Buahahahahahahhahahhahahah
LOOOLLLL::::
Bubi
Guest
« Reply #16 on: April 05, 2005, 02:28:14 PM »

Originally posted by Stealth
Originally posted by Bubi
Originally posted by Stealth
e da sad da imam toliko love budi siguran da me nebi zanimalo sve to ukljucujuci i ovaj forum...moja ulaganja u moj auto sa svojih 20 godina za mene ce uvijek biti vrijedna i vise cu neke stvari cijenit nego neki moron nogometas koj je kupio auto da bi vozio manekenke...
Meni velicanje nekih takvih nedostiznih stvari za nas trenutacni budjet je notorna glupost...:glavomuzid:

poanta je u tome što je mnogima grožđe kiselo samo zato jer ga ne mogu dohvatiti, a to je po meni notorna glupost ::

NE Porsche je super stvarno mrak auto,barem ovaj izgleda bijesno...
MOj komentar se odnosio na ovu izjavu:
"Evo nešto šta će sve vas smrtnike obeshrabriti u nabavci sportskih filtera, auspuha chipova i sl, jer nakon pogleda na ovo, sva vaša moguća ulaganja će se učiniti bezvrijednim..."

A i na to da cesto vozaci porschea ne kupuju to zato sta je to porsh ide ko mutav,ima naprednu tehnologiju po pitanju kocnica i ovijesa,motora i bla bla,nego zato jel je mujo pikao loptu pa njegov kolega ima porscha a on ne moze biti baja koj ce imati slabijega pa kupi nesto slicno da ovome nabije rogove...:devil:

to šta sam rekao sam rekao za normalne ljude, a ne za muju i hasu koji kupuju aute (i ne samo aute, nego i 77 vila, 27 jahti itd) da bi se pokazali.
ovo je vrhunski tuning vrhunskog auta. iz beštije od 350+ konja su izvukli još toliko, a ja i ti možemo drkati po turbićima i bregastim, ali nećeš nikad imat više od 100 dodatnih konja, a i s njima ne bi bio ni do serijske snage ovog bolida, zato sam i reko uživaj, ako već nisi mujo i kužiš šta je dobro  :fuck2: :: :jampi: ::
Bubi
Guest
« Reply #17 on: April 05, 2005, 02:31:04 PM »

2 pizdaiolo> :fuck2: :fuck2: :fuck2: pusti bubu, to je zakon mashinka i opomena svima koji misle da Sunnych neće evoluirati u SKYLINEA!!! :: :fuck2:
Acid
Guest
« Reply #18 on: April 22, 2005, 10:51:22 AM »

Žalosno je ali nemože auto birati tko če nešto kupiti nego ga kupuje onaj koji ga može platiti.Tako jako puno autiju završavaju u raznim jebeno čuvanim,grijanim garažama i služe samo na ponos vlasniku da kaže da ga posjeduje,da drugi zavide i da novinari imaju što slikati,a primarna svrha VOZITI tu je najmanje bitna.
Ovo je jedan predivan,rasni primjerak tuninga jebenog auta koji se samo nadam da ce vidjeti što više ceste i nadam se da se izlučevine od orgazma lako čiste sa sjedala.
Za ovakav auto bi čak i manekenke ševio:rolleyes:
neznam tko od nas nebi kada bi mogao(vrijedi za oboje)
Pages: 1 [2]   Go Up
  Send this topic  |  Print  

Jump to: