|
Anonymous
Guest
|
 |
« on: April 04, 2005, 11:27:14 PM » |
|
Hy, ja sam Nevio sa Srdoča, vozim hondu i na forumu sam prvo da riješim probleme s kojima sam upoznat od nekih osoba... a mislim da ja nisam zaslužan za te probleme!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciko
Guest
|
 |
« Reply #1 on: April 04, 2005, 11:38:04 PM » |
|
Pozdrav!!!
Imam osjećaj da će ovo bit zanimljivo:bich::grgrgr::lol2:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Guest
|
 |
« Reply #2 on: April 04, 2005, 11:43:31 PM » |
|
Ma neće biti svađe ... jer nisam zato došao ovdje !!!:rolleyes::rolleyes:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Guest
|
 |
« Reply #3 on: April 04, 2005, 11:52:19 PM » |
|
welcome and enjoy staying with us !!! :  ::  ::  : ako ti sta treba, javi...:deal::smiley_abuv: yo dex, molim te da upises svoje ime pod profil, pravila foruma nalazu...:deal::studos::cool: [Edited on 4-4-2005 by mane]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Guest
|
 |
« Reply #4 on: April 05, 2005, 09:00:34 AM » |
|
pozdrav,koji su to probljemi?ne kuzim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Guest
|
 |
« Reply #5 on: April 05, 2005, 12:37:12 PM » |
|
Ma čuo sam da sam radio gluposti po zaobilaznici... a problem je u tome šta ja neznam ni kada ni gdje točno ni dali sam to bio ja uopće u autu!!!:shpaner:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Guest
|
 |
« Reply #6 on: April 05, 2005, 01:51:13 PM » |
|
prvi put cujem o tome...zna li netko nesto vise?:  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stealth
Titanium
Tuner
|
 |
« Reply #7 on: April 05, 2005, 01:55:01 PM » |
|
Nedelja zaobilaznica smjer zamet skurinje,na ravnici kod nadvoznjaka,prije tunela kod skurinja... Vozio ti ili ne znam ko u Hondi civic znam kako tvoj auto izgleda,u vecernje doba,krenuo si prestizat vozilo ispred sebe a iz suprotnog smjera smo dolazili ja i jos 4 auta,koji smo morali svi dat se u zutu traku da bi ti mogao prestic,sjeo sam ti na trubu ako mozda nisam cuo imam i svjedoke ako ti treba,jedan samnom u autu drugi dva auta iza mene... Nemam namjeru se nista svadat niti raspravljat niti kacit,samo sam rekao tvojim priateljima da radis gluposti te da ce te kostat zivota tebe a ono najgore nekog drugog... I sam vidis ako citas novine kakve se gluposti dogadaju na zaobilaznici,da sam ja izgubi kontrolu nad corsom kad si proso,pogodio tebe ili bankinu svi auti redom koji su bili iza mene i dolazili iz kontra smjera tesko da bi odreagirali na vrijeme i najvjerovatnije bi bilo pogubno za nekoga!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FiatRacer
|
 |
« Reply #8 on: April 05, 2005, 02:31:17 PM » |
|
welcome dex ajde,ljudski je oprastati svatko pogrijesi na ovaj ili onaj nacin,jel
|
|
|
|
|
|
AMD ''Grobnik''  
|
|
|
|
Anonymous
Guest
|
 |
« Reply #9 on: April 05, 2005, 03:40:37 PM » |
|
pozdrav dexter...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Guest
|
 |
« Reply #10 on: April 05, 2005, 04:36:59 PM » |
|
O pa to je Fucak! Ajde pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Guest
|
 |
« Reply #11 on: April 05, 2005, 07:26:08 PM » |
|
Stvarno u zadnje vrijeme ne jurim više... naravno da se ne želim ni ja kačit ni takvo nešto.. jer nisam takav tip... zato sam došao ovdje riješit to na neki razuman način ! Nije da radim budalu od nekoga.. ali jednostavno mi nije jasno ni gdje ni kada... jer jednom davno sam napravio takvo sranje i od tada si nebi takvo nešto dopustio! Ali opet je možda to bio jedan trenutak nepažnje.. a ako je bio sorry zbog toga ako sam to ja napravio !!!:zabezeknut:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Guest
|
 |
« Reply #12 on: April 05, 2005, 07:33:47 PM » |
|
Pozdrav i bez svadje molim vas......TO MOZETE RIJESITI U PETAK NA MITINGU lijepo ko ljudi......:  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Guest
|
 |
« Reply #13 on: April 05, 2005, 07:35:21 PM » |
|
Originally posted by Riker pa koju Hodnu vozis pobratime mio, dal si davno na zaobi bio? Imam hondu civic 5door, plavu.. 1.4 16v.. p.s. bio sam s njom par puta na 3 maju.. pa si je možda vidio!:  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Guest
|
 |
« Reply #14 on: April 05, 2005, 07:39:41 PM » |
|
Ma doći ću vjerovatno na meet.. ali stvarno ne želim niš više govoriti o incidentu... jer mislim da sam sve rekao.. samo se želim bolje upoznat sa društvom... i naravno sa dečkom sa cromom...onako bez ikakve ljutnje!Evo i sorry ljudi što sam to ovdje došao riješavat:smiley_abuv:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|