www.quartermile.ws Forum
June 13, 2026, 10:27:29 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: e-mail: forum{et}quartermile.ws

Home   Help Search Login Register Chat  
Pages: [1] 2   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: Zamjenski filter / Gljiva...  (Read 14497 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tuco
Guest
« on: April 22, 2005, 01:48:35 PM »

Da li netko ima iskustva sa promjenom filtera na dizlu??
Jel bolje stavit zamjenski filter u orginalno kućište ili je bolje stavit gljivu ili bi pak najbolje bilo uzet KN kit 57i???
Da li ima kakvih nuspojava kod promjene?
Čuo sam da kad se ugradi gljiva na dizela turbaka da može doći kod većeg broja okretaja do kontra efekta? Da li je to istina ili ne?
Hvala
Stealth
Titanium
Tuner
*

« Reply #1 on: April 22, 2005, 02:46:33 PM »

samo na wv dieseima se to dogada kad ljudi stavljaju gljive jel im je demimetar osjetljiv i onda jebe elektroniku...
Ma najbolje je panel ljepo stavis u origigi kutiju i na miru si,nikakve gljive,ja sam se jebao sa tim sranjem,moras dovodit zrak sa cijevima cijelo sranje,barm na corsi...
Ja imam panel u Cromi i zadovoljan sam...K&N 450kn i amen..
Tuco
Guest
« Reply #2 on: April 23, 2005, 12:54:30 PM »

Hvala Stealth. Mislim da cu onda ipak stavit u orginal kutiju KN i to je to! Samo me zanimalo vaše mišljenje jer mi nude kit 57i a on se pokazao relativno dobrim na benzincima
Anonymous
Guest
« Reply #3 on: April 23, 2005, 06:56:07 PM »

ma nemas se sta brinuti ja imam k&n na corsi i sve je uredu i mogu ti cak reci da mi auto sa njim ide bolje.......probaj pa vidi ja imam i nema problema .......::::
Anonymous
Guest
« Reply #4 on: April 23, 2005, 07:13:40 PM »

Originally posted by -G@D-
ma nemas se sta brinuti ja imam k&n na corsi i sve je uredu i mogu ti cak reci da mi auto sa njim ide bolje.......probaj pa vidi ja imam i nema problema .......::::

ti imas jedan drugi problem......koji je slicajno mozda prouzrokovan radi gljive-ostecen mjerac protoka zraka---MOZDA

neznam,ja bi stavio neki filter tipa bmc CDA ili tako nesto ili pak zamjenski panel,gljiva je ok ali moras se zajebavat za dovodom hladnog zraka,onda opet neznas kad je prehladno i tako...imho
Stealth
Titanium
Tuner
*

« Reply #5 on: April 24, 2005, 12:56:56 PM »

Meni su u opelu rekli da odmah skinem gljivu sa corse...Bile su neke pizdarije,nije auto radio kako treba...Rekao je da ako ocu da kupim panel i da sam na miru...
Anonymous
Guest
« Reply #6 on: April 24, 2005, 01:44:53 PM »

2 stealth ma lako sta oni pricaju.....razocaro sam se u njih totalno pa neznaju ni kocnice promjeniti a kamo li da ti govore za filter nesto........

2 riki : nije do protoka jer dok nisam radio ono na motoru nis nije bilo na taj filter vozim vec duze vrijeme znas i sam.......

ali cu najvjerovatnije sada staviti CDA filter kada budem iso u ZG.....mislim da je ok cijena i da ce biti bolje nego k&n......::

ebate kad sam skinuo onu padelu  olakso sam auto za 5 kila ono ko da je od tenka kuciste za filter a ne za moj auto.......:Crash::Crash::bich::lol2:
Stealth
Titanium
Tuner
*

« Reply #7 on: April 24, 2005, 01:50:34 PM »

A i ti isto bacas lovu!Pa sta neces prodat corsu?!?
Anonymous
Guest
« Reply #8 on: April 24, 2005, 02:01:37 PM »

pa nema veze CDA mi moze ostati za sljedeci auto kakvo bacanje love????skinem ga i stavim to makar nije problem....:devil:::
Tuco
Guest
« Reply #9 on: April 24, 2005, 02:09:27 PM »

Mislim da cu ipak bubnut taj zamjenski filter od KN-a i malo prepravit tj. povećat cijev koja dovodi zrak u kutiju i to bi onda trebalo funkcionirat
Anonymous
Guest
« Reply #10 on: April 24, 2005, 02:11:08 PM »

starti radi kako oces ja sam ti reko sta ja imam i nema nikakvih problema za sada sa tim.......tvoja je odluka , ali ona padela ufffffffff:supadmin::supadmin:::
Stealth
Titanium
Tuner
*

« Reply #11 on: April 24, 2005, 02:12:30 PM »

Deno BMC CDA KOSTA 1000kn sta ces toliko dat dat za usrani filter?!?Ili mislis na nes drugo...
Tuco
Guest
« Reply #12 on: April 24, 2005, 02:14:19 PM »

G@d jel ti imaš gljivu od KN-a ili kit 57i? taj dio nisam skužio?!

[Edited on 24-4-2005 by Tuco]
Anonymous
Guest
« Reply #13 on: April 24, 2005, 02:16:00 PM »

2 STEALTH : ima i za manje........::

2 TUCO : imam gljivu K&N za sada.....vec godinu i pol mi gljiva gore......::
Stealth
Titanium
Tuner
*

« Reply #14 on: April 24, 2005, 02:17:56 PM »

A pa di ima i da ja uzmem,ali nije onda BMC CDA,nego je nes drugo,ima i od kingdragona, i J-m filters ali meni je sve to:hmmm:
Pages: [1] 2   Go Up
  Send this topic  |  Print  

Jump to: