www.quartermile.ws Forum
June 21, 2026, 10:44:22 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: e-mail: forum{et}quartermile.ws

Home   Help Search Login Register Chat  
Pages: [1]   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: Na Yugo uvik neki problem  (Read 3823 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
zizi_st
Guest
« on: September 08, 2005, 03:14:01 PM »

Naime kao sto se iz naslova vidi rijec je o yugu.Radia san dvosmjerne amortizere, na njima su ostale opruge od yuga  otpilane 2.5 kruga(visina opruge poslje pilanja bila je 29cm.Auto mi i dalje nije postiglo krutost koju san htio te sam kupio originalne apexove opruge koje su iste visine kao i yugove otpilane, ali su deblje i krugovi opruge su prema vrhu malo rastegnuti.Krutost je napokon ona koju sam trebao, ALI auto se odiglo skoro 5 cm.POLUDIA SAN.Tija san pitat koliko bi bilo pametno otpilat jedan krug sa apexove opruge, tj. bili izgubila svojstvo.(BTW: kad bi bila ispilana nebi ispadala iz amortizera). HVALA
zutija
Guest
« Reply #1 on: September 08, 2005, 08:53:15 PM »

Samo skrati amortizer malo da nerezes nove opruge!!!! ::
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #2 on: September 08, 2005, 09:23:00 PM »

Pijat na kojem se oslanja opruga fino pobrusi i zavari 5cm nize! prije svega isprazni amortizer !

The First, DASTEK UNICHIP TECHNICALLY THE BEST; If you need more POWER, you need more AIR(cmf)
zizi_st
Guest
« Reply #3 on: September 08, 2005, 09:58:54 PM »

Amortizeri su vec skraceni maksimalno (koliko bi se smilo).
Sta se tice spustanja pijata covik koji bi mi to radija bi triba rastavit cili amortizer, jer bi se u protivnom prilikom varenja moglo dogodit da se zapale gumice u amortizeru, i onda ga mogu bacit u smece.Jos cu razmislit, ali svejedno HVALA.
Pages: [1]   Go Up
  Send this topic  |  Print  

Jump to: