www.quartermile.ws Forum
June 13, 2026, 10:41:19 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: e-mail: forum{et}quartermile.ws

Home   Help Search Login Register Chat  
Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: Reorganizacija strukture Foruma  (Read 16526 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
The Green Beast
Guest
« Reply #15 on: May 09, 2006, 01:30:11 AM »

Pa cuj kako kome pase naravno.. ali vidim po drugim forumima cesto ocajne skinove i tme i nitko se ne buni pa ono.. ova bi trebala biti svima po voli.. glavno je da je pregledno i da ne umara oci i to...
feelfree
Guest
« Reply #16 on: May 09, 2006, 07:34:11 AM »

meni se sere od novog look-a. inače od puno luka dobijem sraćku. da xp-style :onajsmajlićštoriga:

PS: i neka jedna osoba radi redizajn, a ne kako se kome sprdne ide mijenjat defaultni look. Na novi dizajn se išlo s idejom da se prilagodi novom dizajnu quartermile stranica, dakle te boje su korištene, a ako hoćete trash, neka vam trash.

Željko odluči se, nemože sto ljudi radit jedan posao.
zzip
Guest
« Reply #17 on: May 09, 2006, 09:26:25 AM »

WOW... nije me bilo neko vrijeme....
svaka čast svima... super izgleda forum...:smiley_abuv::smiley_abuv:
The Green Beast
Guest
« Reply #18 on: May 09, 2006, 12:29:02 PM »

Originally posted by feelfree
meni se sere od novog look-a. inače od puno luka dobijem sraćku. da xp-style :onajsmajlićštoriga:

PS: i neka jedna osoba radi redizajn, a ne kako se kome sprdne ide mijenjat defaultni look. Na novi dizajn se išlo s idejom da se prilagodi novom dizajnu quartermile stranica, dakle te boje su korištene, a ako hoćete trash, neka vam trash.

Btw, fyi, ja odrzavam forum, napravio sam ga, i redovito ga sevisiram da tako kazem. Next, nemam blage ideje tko si ti.....da tako brzo dijelis savjete o sto ljudi...  molio bi da se malo objasnis, osvanes tu jcer takorec i sada mudrujes. Nije bas u redu...

Ovakav izgled je sasvim jasan, pregledan, a ako ti se ne svida, slobodno si stavi drugi u cpanelu....  par klikova i to je to...
The Green Beast
Guest
« Reply #19 on: May 09, 2006, 12:32:46 PM »

Originally posted by zzip
WOW... nije me bilo neko vrijeme....
svaka čast svima... super izgleda forum...:smiley_abuv::smiley_abuv:

Hej dobrodosao nazad! :D Nadam se da ces se duze malo zadrzati ovaj put... posto su na nama jednom poznatom forumu stvari went south kako bi rekli....   ovdje nema ludih ljudi, znat ces na koga i na sta mislim obican Zalosno je vidjeti kamo je onaj prosao....  vecina pravih clanova je otislo i tako....

A daj i dobio sam tvoj pm tamo, ali kako je obrisano sve bilo lijepo, tako je i on enstao.. pa posalji tu na u2u... thnxs....
feelfree
Guest
« Reply #20 on: May 09, 2006, 01:38:57 PM »

Originally posted by The Green Beast
Originally posted by feelfree

Btw, fyi, ja odrzavam forum, napravio sam ga, i redovito ga sevisiram da tako kazem. Next, nemam blage ideje tko si ti.....da tako brzo dijelis savjete o sto ljudi...  molio bi da se malo objasnis, osvanes tu jcer takorec i sada mudrujes. Nije bas u redu...

Ovakav izgled je sasvim jasan, pregledan, a ako ti se ne svida, slobodno si stavi drugi u cpanelu....  par klikova i to je to...

Hoću reć da sam deep blue ja dizajnirao na Željkov zahtjev i jutros osvane ovo. Mislim ko' je tu lud? Prvo željko dođe i moli me da riješim dizajn foruma da lići u skladu sa slijedećim dizajnim quartermile sajta i sad ovo... Koji sam se kurac onda ja mučio??
kutija
Global Moderator
Tuner

« Reply #21 on: May 09, 2006, 03:35:25 PM »

Meni je oduvijek isti skin i dobar mi je....ima vise skinova pa lijepo sebi nadete odgovarajuci...

Peugeot 405 T16
Merlin
Guest
« Reply #22 on: May 09, 2006, 04:01:24 PM »

Fakat neznam u cemu je problem...kome se nesvidja neka mijenja ja sam pogledao sve ponudjene teme i ova mi najvise odgovara....

e...lik...nediraj mi "zelenu bestiju" iovako je stalno umoran....
i radi ko konj....tj jos nisam vidio konja da radi koliko on obican

:bazooka::whip::boxe:

[Edited on 9/5/0606 by Merlin]
feelfree
Guest
« Reply #23 on: May 09, 2006, 04:39:35 PM »

Originally posted by Merlin
Fakat neznam u cemu je problem...kome se nesvidja neka mijenja ja sam pogledao sve ponudjene teme i ova mi najvise odgovara....

e...lik...nediraj mi "zelenu bestiju" iovako je stalno umoran....
i radi ko konj....tj jos nisam vidio konja da radi koliko on obican

:bazooka::whip::boxe:

[Edited on 9/5/0606 by Merlin]

ej lik, od foruma možete raditi što god hoćete... vaš je. Doviđenja.

PS: Green aj da se ti i ja ne natežemo ovdje po forumu, nazvoi Željka pa vidi s njim. Nisam ja radio ništa na svoju ruku. OK?
The Green Beast
Guest
« Reply #24 on: May 09, 2006, 08:09:00 PM »

PS: Green aj da se ti i ja ne natežemo ovdje po forumu, nazvoi Željka pa vidi s njim. Nisam ja radio ništa na svoju ruku. OK?

Upravo tocno tako!!! Ne kuzim zasto neki ljudi imaju potrebu ici meni iza leda! Ako se to nastavi, e onda cemo lijepo ga uredit kako je nastao, tako ce biti i rastavljen!! CISTO ME BOLI BRIGA!!!
The Green Beast
Guest
« Reply #25 on: May 09, 2006, 08:11:15 PM »

Osim toga, tko si ti?!?! Jos nisam dobio odgovor. Ako te zanima tko sam ja, e onaj tko je napravio ovo mjesto i najmanje odgovaram bilo kome drugome! Sada se nadam da sam bio jasan!
feelfree
Guest
« Reply #26 on: May 09, 2006, 08:35:04 PM »

Originally posted by The Green Beast
Osim toga, tko si ti?!?! Jos nisam dobio odgovor. Ako te zanima tko sam ja, e onaj tko je napravio ovo mjesto i najmanje odgovaram bilo kome drugome! Sada se nadam da sam bio jasan!

Pogledaj U2U
kutija
Global Moderator
Tuner

« Reply #27 on: May 09, 2006, 10:03:26 PM »

2 green: ajde napravi ti jos jedan ZELENI skin i svi mirni:kinez:

Peugeot 405 T16
woosh
Guest
« Reply #28 on: May 10, 2006, 01:53:08 AM »

Ne znam... mozda ako budem jos tu.. a mozda i ne budem vise.. vidjet cemo....

EDIT: Gledam ovo sve.. i kao da ponovno vidim jedan drugi forum all over again, ovaj put sa drugim ljudima u nekim ulogama..... ili sam mozda samo malo preumoran.....       trebam se malo naspavat vjerojatno......

EDIT 2: I opet.. obican ova tema i sve ovo izgleda mi jebeno dobro....   tek toliko da se zna obican najbolja do sada obican

- The Green Beast -

[Edited on 10/5/0606 by woosh]

[Edited on 10/5/0606 by woosh]
sira
Sirko from Japirko
Super Moderator
Tuner

« Reply #29 on: May 10, 2006, 03:29:38 AM »

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

znam kako je teško kad ti diraju u nešto za šta izdvajaš slobodno vrijeme kojeg nemaš, ali ne pizdi o odlasku, odmori se i sutra će sve to izgledat glupo za svađanje.

[Edited on 5-10-0606 by sira]

[Edited on 5-10-0606 by sira]

Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Send this topic  |  Print  

Jump to: