www.quartermile.ws Forum
June 14, 2026, 08:49:30 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: e-mail: forum{et}quartermile.ws

Home   Help Search Login Register Chat  
Pages: [1] 2 3 ... 9   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: MRGUD tko je taj LICIMUR  (Read 41642 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« on: June 06, 2006, 05:43:28 PM »

Vjerujem a i svi znam da vodeci tjuneri u Velikoj Britaniji znaju sto rade..
Dobro procitajte i zapamtite... na ovom linku..
Samo za primjer.. o "drugim kocnicama"
http://www.dastek.co.uk/dastekdyno/dastekdynos.htm

Pripazite i ne vjerujte nasim novinskim kulministima koji imaju rubrike o ozbiljnim stvarima.
Vecina ih se skriva iza nekih djecijih nadimaka.
Na vrhu svega to nisu dovoljno kvalificirani niti educirani ljudi da bi izjavljivali ovakve stvari kao sto se mogu pronaci i procitati u spomenutim novinama.

Toliko distorzirane informacije nisam odavno cuo.. vjerujem da to ima samo kod nas.. to nam je u krvi.. zivjeti u zabludi.. prodavanje magle

Obavezno pricotajte i zapamtite tog dezinformatora iz (u) OVERDRIVE number:10 godina:1
stranica: 48

The First, DASTEK UNICHIP TECHNICALLY THE BEST; If you need more POWER, you need more AIR(cmf)
sour
Guest
« Reply #1 on: June 06, 2006, 08:17:17 PM »

nisam još kupio novi overdrive pa neznam o čemu je riječ

Ali zna se ko je mrgud.
Medic
Apprendista
*

« Reply #2 on: June 06, 2006, 09:05:10 PM »

2 Zeljko: Malo off topic ali se tice dasteka. Frend ima civic 1.4 75ks i zvao je tamo i kaze da su mu rekli da sa unichipom dignu na 105 ks!!! Sad ti meni reci da to nije prodavanje magle:supadmin:

Trkaće gume 091 6601 281
Neno
Apprendista
*

« Reply #3 on: June 06, 2006, 09:23:40 PM »

Originally posted by Medic
2 Zeljko: Malo off topic ali se tice dasteka. Frend ima civic 1.4 75ks i zvao je tamo i kaze da su mu rekli da sa unichipom dignu na 105 ks!!! Sad ti meni reci da to nije prodavanje magle:supadmin:

Možda i nije ali konkretno za taj auto. Iz prve ruke znam da postoji honda civic 1.4 sa 75 i 90 konja. Motor je identičan u vijak. Razlika je samo u centrali. Tako da sa 90 na 105 nije toliko očita razlika. Ali opet na kraju ce valjci reci svoje.
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #4 on: June 06, 2006, 10:57:41 PM »

Mozemo se kladiti za ovo gore na 105HP..
Neno je u pravu... postoji i restrikcija na usisu traba je maknuti i rekalibrirati postojecu verziju ECU-a... zbog isporuke na razna trzista pojedini modeli su imali tu restrikciju... kada bi se to maknulo i rekalibriralo ECU odmah bi isla na 90-.... ostalo radi unichip-.
nemoj mi zamjeriti na ovome sada...
ja se ne razumijem dovoljno  u motore ali za neke stvari sam predoboro informiran... ocito vecina neam pojma sto prica..

nvezano ali vazno
Prica se po zagrebu da ja prodajem za jedan japanski auto koji je u rijeci maglu.. tko je pokretec te price naznam ako je od vlasnika neka ga sram moze biti!
A ti svi koji misle da je magla ukljucujuci vlasnika platicu im putne troskove i neka rijes oni problem ako umiju oko tog auta u kojem je magla....
u suprotnom oni ce meni biti duzni barem 2 X vise naravno uz javne isprike..

Drugo
DASTEK valjci jesu suplji i lagan isu onoliko koliko je tezak cilindar (valjak) koji je od metala...
Spomenuit dynodynamics je od aluminija sto uopce ne mjenja stvar oko konacnice koja nas zanima, mjerenja vec samo  poskupljuje sam proizvod u samom startu...
to sto ima jos neke domisljate prikljcke za kalibraciju... dakle isto ne mjenja stvar niti "bolje" radi konje..

Trece
Imamo primjer: cist kao vedar DAN,

Simca  vs Tipo

pogledajmo samo boost...  i izlazne snage..

Evo tu je primjer da boost nista ne znaci ako odabir samog koncepta motora i daljnih komponenti moze rezultirati s vecim ili manjim pomacima u izlaznim performansam izrazenim u okretnom momentu ili po staroj mjernoj jedinici KS  (konjska snaga).....
vezano za simcu i tipo.. obadva auta su mi :smiley_abuv: i nema uopce progovora... govorim o mehnickim sklopovima i tvornici sto je napravila.
Jer trkaci motori nemja u apsoluno nikakve veze s ECO agregatima. zato su razlike oko sklopova motora i konacnici performansi.
zasto se vise ne radi 2.3 turbo iz gtr2 sto je nama bitno tvornici vise nije..

The First, DASTEK UNICHIP TECHNICALLY THE BEST; If you need more POWER, you need more AIR(cmf)
Rossi
Guest
« Reply #5 on: June 06, 2006, 11:12:56 PM »

Ovako, da se niko ne naljuti, ali samo me zanima koliko ti para Zeljko dobivas od svakog koga dovedes na taj dastek??

...cemu inace tako bolesno reklamiranje!

...ajde budi iskren, niko ti nece zamijerit!
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #6 on: June 06, 2006, 11:25:31 PM »

Lova uopce nije u igri nititi je to sada ovdje prioritetna stvar;
a o bolestima se moze raspravljati..

Vjerujem da ce vecini neke stvari biti jasnije kroz period od max 6 mjeseci... postavljas ovo pitanje a nisi ni blizu rijesenja, da li ces ga ponoviti ponovo ne ovisi o meni..

p.s. reklamiram ''!??

Kada spoznas (ako dozvolis sebi) sto je istina oko pojedinih stvari sve ostalo je ilustracija pa i mozda strip.
Neke stvari se nemogu procitati na interentu ili u strucnim knjigama.
Ako tko voli zivjeti na „drogama“  tipa: dezinformacija neka samo izvoli.
To sve skupa nemoze dugo trajti..

Svrha i Cije rijeci su na kraju koristne vezane za prenapuhanost dynodynmicsa... nepotrbno.

Nemora biti DASTEK, neka je samo realno i istinito.

Svaki alat s kojim se rukuje pravilno najbolji i najprecizniji je na svijetu... iskoristiti 110% mogucnosti..
To je posao..
najskuplja stvar na svijetu odavno znamo da nije najbolja..

Dominik
Apprendista
*

« Reply #7 on: June 07, 2006, 12:02:23 AM »

a sta bi trebao, objaviti po svim auto-moto casopisima onu nebulozu od grafova iz Dasteka.....

nema problema , ako takvu reklamu zelite moze odmah u iducem broju.......
Rossi
Guest
« Reply #8 on: June 07, 2006, 12:07:01 AM »

neda mi se sad Zeljko natezat s tobom u nedogled. Samo sam te lijepo pitao ono sta je skroz ocito!
Ja ne kazem ni da je taj unichip los, ili dobar. Stvarno me ne zanima. Svaki auto (ili ti elektonika) bolje reagira na nes drugo, a to ti kao veliki mehanicar bi trebao znat!
...samo me zanima koliki zalogaj ti dobivas od tog dasteka da ga TOLIKO reklamiras, a nisi nis pisao koji su bili TVOJI dojmovi sa drugi rjesenjima
pa jebote sta ti pise u tom signature?!?!
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #9 on: June 07, 2006, 12:13:03 AM »

I meni se neda..
Ponavljam tvornicki kompjuter tune s unichipom na bilo kojim valjcima nema boljeg, vjeruj mi..

Piggyback kompjuter je prvi prvi nastao u dasteku to mozes provjeriti.. tko moze biti bolji od samog tvorca?
sto ne vidis da vozim najnovijeg Jagura

SA jedinice... to je nesto sasvim drugo... nemoze se uopce usporedjivati... to je lucidno.

Ustvari pozovi i pitaj vlasnika Dasteka koliko on placa za reklamiranje ::

Rossi
Guest
« Reply #10 on: June 07, 2006, 01:35:07 AM »

pa to je mene zanimalo , .."piggyback" to je kljucna rijec!
MOZDA nema boljeg od dasteka u tom segmentu, ali ne valja generalizirat! (ko sta neki rade ovdje)

...nisam znao da je ovo forum pod sponzorstvom!::
sira
Sirko from Japirko
Super Moderator
Tuner

« Reply #11 on: June 07, 2006, 01:37:14 AM »

Di su slike od jaguara???
Sigurno je i Aston Martin u pripremi pa ćeš moć reć

My nejm is Bond, Željko Bond

Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #12 on: June 07, 2006, 05:30:55 AM »

:lol2:
misliti i srati nije isto..
genelazirati ili ne
poznavati rad motora ili ne
shvacati neke principe rada ili ne
razlicite atmosferske prilike ili ne
razlicita goriva ili ne
raditi s time ili ne

kada bi samo jedan dio ovog pokusao shvatiti i djelom razumjeti, probati neke druge proizvode shvatio bi koji prozvod ima prednosti...
ako zelis mozemo ti prezentirati... pa sam ocijeni ostali vs piggyback od dasteka.

ALFALUDjAK
Guest
« Reply #13 on: June 07, 2006, 07:31:10 AM »

Originally posted by Dominik
a sta bi trebao, objaviti po svim auto-moto casopisima onu nebulozu od grafova iz Dasteka.

o kojem se tochno grafu radi???
ja znam zashto pojedini grafovi posebice moj imaju takvu linearnu krivulju a vi koji neznate radije shutite ::

ROSSI -> shta tebe toliko napinje koga chu ja ili zheljko ili itko drugi reklamirati i iz kojeg razloga? Daj odrasti :lol2:
ALFALUDjAK
Guest
« Reply #14 on: June 07, 2006, 07:42:50 AM »

Originally posted by MedicFrend ima civic 1.4 75ks i zvao je tamo i kaze da su mu rekli da sa unichipom dignu na 105 ks!!! Sad ti meni reci da to nije prodavanje magle:supadmin:

NE NIJE PRODAVANJE MAGLE

honda 1.4i 75KS ima identichan motor onome u 1.4iS od 90 konja

razlika je u manjoj rupi brtve na THORTLE BODYju koja je tu da bi stvorila restrikciju prilikom ulaza zraka... manja rupa manje zraka... manje konja...
skine se ta brtva i stavi druga sa normalnom rupom i dolazi se do 90 konja.

skinesh katalizator, napravish KVALITETAN CAI a ne neko smeche sa cijevima od kuhinjske nape i sve se uglazbi sa UNICHIPOM i imash 105 konja

ne razumijem u chemu je problem???

UNICHIP je odlichan... on je jeftinija tochka na "i" kod zavrshetka tuninga na MOTORU

ovo jeftinija mislim pod tim da je jeftinija solucija od npr. autronica i kojekakvih SA kompjutera... ne kazhem da je bolje... ali ko ima 2500 eura samo za jebeni kompjuter + mapiranje + govna?? daj odrastite

pvaj post je pisan pod pokroviteljstvom DASTEK-a ::::::::
Pages: [1] 2 3 ... 9   Go Up
  Send this topic  |  Print  
  Set topic non-sticky  
Jump to: