Mozemo se kladiti za ovo gore na 105HP..
Neno je u pravu... postoji i restrikcija na usisu traba je maknuti i rekalibrirati postojecu verziju ECU-a... zbog isporuke na razna trzista pojedini modeli su imali tu restrikciju... kada bi se to maknulo i rekalibriralo ECU odmah bi isla na 90-.... ostalo radi unichip-.
nemoj mi zamjeriti na ovome sada...
ja se ne razumijem dovoljno u motore ali za neke stvari sam predoboro informiran... ocito vecina neam pojma sto prica..
nvezano ali vazno
Prica se po zagrebu da ja prodajem za jedan japanski auto koji je u rijeci maglu.. tko je pokretec te price naznam ako je od vlasnika neka ga sram moze biti!
A ti svi koji misle da je magla ukljucujuci vlasnika platicu im putne troskove i neka rijes oni problem ako umiju oko tog auta u kojem je magla....
u suprotnom oni ce meni biti duzni barem 2 X vise naravno uz javne isprike..
Drugo
DASTEK valjci jesu suplji i lagan isu onoliko koliko je tezak cilindar (valjak) koji je od metala...
Spomenuit dynodynamics je od aluminija sto uopce ne mjenja stvar oko konacnice koja nas zanima, mjerenja vec samo poskupljuje sam proizvod u samom startu...
to sto ima jos neke domisljate prikljcke za kalibraciju... dakle isto ne mjenja stvar niti "bolje" radi konje..
Trece
Imamo primjer: cist kao vedar DAN,
Simca vs Tipo
pogledajmo samo boost... i izlazne snage..
Evo tu je primjer da boost nista ne znaci ako odabir samog koncepta motora i daljnih komponenti moze rezultirati s vecim ili manjim pomacima u izlaznim performansam izrazenim u okretnom momentu ili po staroj mjernoj jedinici KS (konjska snaga).....
vezano za simcu i tipo.. obadva auta su mi :smiley_abuv: i nema uopce progovora... govorim o mehnickim sklopovima i tvornici sto je napravila.
Jer trkaci motori nemja u apsoluno nikakve veze s ECO agregatima. zato su razlike oko sklopova motora i konacnici performansi.
zasto se vise ne radi 2.3 turbo iz gtr2

sto je nama bitno tvornici vise nije..