www.quartermile.ws Forum
May 08, 2026, 11:55:07 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: e-mail: forum{et}quartermile.ws

Home   Help Search Login Register Chat  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: FIAT TIPO 300HP 350Nm  (Read 10447 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bibi_house
Guest
« Reply #15 on: June 10, 2004, 02:09:32 PM »

Originally posted by Stealth
Ok ajde bi mogao onako neko napisat dve tri rijeci o tme svemu zajedno dali pase mi na taj motor,kakav je moj motor i sta se da napravit na njemu,znam ja dosta oko toga ali ipak volim nekoga ko zna pitat o tome ipak je tu vise glava,ako bi mogli mzic ili zeljko nesto rec o tome ili...
(neko ima neke interne razloge)zbog kojih suti

A taj je pizda::
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #16 on: June 11, 2004, 03:35:35 PM »

Ok ajde bi mogao onako neko napisat dve tri rijeci o tme svemu zajedno dali pase mi na taj motor,kakav je moj motor i sta se da napravit na njemu,znam ja dosta oko toga ali ipak volim nekoga ko zna pitat o tome ipak je tu vise glava,ako bi mogli mzic ili zeljko nesto rec o tome ili...

POJASNI MALO; neznam niti se sjecam da si rekao sto vozis is sto bi zelio uciniti..?
kreni sa pitanjima!

The First, DASTEK UNICHIP TECHNICALLY THE BEST; If you need more POWER, you need more AIR(cmf)
bibi_house
Guest
« Reply #17 on: June 11, 2004, 08:01:02 PM »

Originally posted by ZELJKO

POJASNI MALO; neznam niti se sjecam da si rekao sto vozis is sto bi zelio uciniti..?
kreni sa pitanjima!

PAS MATER :bazooka::bazooka::bazooka:

zar je tesko pogledati sva posta iznad

Evo ja cu ti uciniti uslugu i "PRONACI" tesko nalazivi post tri iznad tvojeg..
:glavomuzid:

Ok jel znas dali taj mjenjac pase na masinu sa fiat crome turbo ja imam dva motora i mjenjaca kompletno sa instalacijama i svime u dobrom stanju i imam u planu jednog sastavit kako treba i stavit u cromu
te sastavit samo za street,imam i injektore i elektroniku(kolike bi imao koristi od toga jel mi govore da su slicni ako ne gotovo isti) te turbinu sa delte za malu lovu iz it pa bi to sve napravio kako treba,ali samo za street,cromu nebi vozio okolo,
Neznam kakvi su mjenjaci na tim motorima pa me interesira dali su slicni njima ili ne?
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #18 on: June 11, 2004, 09:49:53 PM »

2 bibi_house
sorry stari ali zaista sam za sada umoran od ovih pitanja preko neta kao neka jeka mi je u glavi..
Evo imam malo zastoja sa svojim projektom i kida mi zivce sve je tu a kao i da nije jos 1000 detaja dovrsiti...
Zaista sada nemam snage za toliko pitanja na koja bi mogao odgovarati satima..
Pogledaj topike ostale u njim ima pregrst odgovra. Pitaj onog tipa turbohead...
toliko od mene za sada.

Za tebe i kao za ostale filtriracemo dosta topika ostaviti sve sto je potrbno i zatvarati svrsene radnje.

be cool ... :cool:

The First, DASTEK UNICHIP TECHNICALLY THE BEST; If you need more POWER, you need more AIR(cmf)
Stealth
Titanium
Tuner
*

« Reply #19 on: June 11, 2004, 11:04:05 PM »

Oprosti na smetnji ali ti ko gospon fiat group mi se cini da to znas ali izgleda da ipak je neka visa sila u pitanju.JA sam samo trazio jedan savjet oko toga da znam oko cega pazit i sta se da izvest da to ispadne najbolje,ali izgleda da ono sta ja znam i jos par ljudi koji ce sudjelovat u tom projektu ce bit dovoljno!Nema nikakve svrhe trazit pomoc na ovom forumu oko toga.

A cini mi se isto onako kako cujem glasine da ce se i clanovi pocet filtrirat
Stealth
Titanium
Tuner
*

« Reply #20 on: June 12, 2004, 01:12:02 AM »

Ma dobro ok ja sam kriv:zabezeknut:
Malo mi je tlak visi:: u zadnje vrijeme imam nekih MANJIH:glavomuzid: problema pa sam malo prenaglio mozda.
Isprike::
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #21 on: June 12, 2004, 06:09:28 AM »

Oprosti na smetnji ali ti ko gospon fiat group mi se cini da to znas ali izgleda da ipak je neka visa sila u pitanju.JA sam samo trazio jedan savjet oko toga da znam oko cega pazit i sta se da izvest da to ispadne najbolje,ali izgleda da ono sta ja znam i jos par ljudi koji ce sudjelovat u tom projektu ce bit dovoljno!Nema nikakve svrhe trazit pomoc na ovom forumu oko toga.

Pa sto mislis da smo papige...
jesi gledao onaj topik od turbohead? jesi pa tamo ti pise koji ti injektori trbaju za vise konja... ovi stndardni jedva su dovoljni za moj NA motor koje sada koristim oznake su 0 280 150 701 BOSCH.
To je dovoljno za 50HP po cilindru max iskoristenosti... a turbinu ako nafrljis na 1.5bar to je malo...
Pazi tu sada dolazi i krivulja paljenja koju nemozes mjenjati i tu nastaju veliki problemi....
mjenjac treba da je u solidnom stanju od nekoga turbo motora da ga ne slomi momnet itd....

bilo sto da radis ja osobno nebi htjeo raditi bez IAW centraline prepravljene od strane RP Tuninga, ili ti ostaje da kupujes kao gotove sutave kao alpha its... sto je osjetno skuplje i ne pruza vise od IAW-a.
Sjetimo se slucaja Tomo Yugo.. Treba vam biti opaska da znate koliko je potrosio vremena love a auto mu nikada nije isao tako dobro (pouzdanije) kao sada sa elktronikom (STD) i 16V . I dalje mu fali benzina sto ce on uciniti on najbolje zna..
Recept je jednostavan uloziti u IAW, brizgaljke i dobro slozeni motor bio on 8 ili 16V. Interkuler obavzan. (plasticni samo do 1.5bar inace se rastvori).
Ove stvari i vrapci na grani bi trbali znati.. koliko ponavljamo tokom cijele godine..

p.s.
Nadam se da ce sljedece godine TurboHead doci u RH na SR pa neka se tomo i Ernest okusaju to ce biti :devil: dobro..

Stealth
Titanium
Tuner
*

« Reply #22 on: June 12, 2004, 12:15:06 PM »

HVALA::
Stealth
Titanium
Tuner
*

« Reply #23 on: June 12, 2004, 03:29:38 PM »

Sad se rijesava teoria,ideje,i dijelovi pomalo kad se krene ce se otvorit topic sa slikama i svime.

Sada skupljam informacije,da nes ne zajebem i bespotrebno potrosim lovu::
bibi_house
Guest
« Reply #24 on: June 13, 2004, 12:37:21 PM »

Originally posted by Riker
2 Bibi - smiri se, šta toliko vičeš ko da se radi o sekundama, pa nije vam toliko hitno, koji ti je??

2 Stealth - ako imaš problema sa ljudima na ovom forumu, onda reci, samo nemoj sve svaljivat na druge i radit situacije tipa "jadan ja svi me mrze"...

Sretno sa projektom.

ma ne vicem, samo ne bih tio da pocne ko na onom glupo crotuningu.
samo, zeljko je objasnio i vise nisam prigovorio, zar ne?:cool:
Anonymous
Guest
« Reply #25 on: April 30, 2005, 07:23:47 PM »

Originally posted by Rossi
Taj Tipo sa njegovim mjenjacem i toliko konja nece proc ni treninge na nekom SR, pa ti reci sta oces!
Prjenos snage na podlogu je najveci problem kod auta sa prednjom vucom, zato nece nikad napravit 13 sec na 402m

ovdje u sofiji ima tipo sa motorom od fiat-a coupe turbo, niko ne zna koliko konja je, ali pravi 12.35 na 402m (tuneri kriju sto su pravili po njemu), gledao sam mu start sa porshe 996 turbo 4x4 stock, prvih 100m porshe je ispred oko dvije duzine jer tipo slajfa, a onda ga stize malo po malo i pobjedjuje za oko polovina kola (tipo 12.37, porshe 12.45)
inace to porshe drzi rekord piste sa 12.31
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #26 on: May 01, 2005, 01:50:30 PM »

Originally posted by st-sof
Taj Tipo sa njegovim mjenjacem i toliko konja nece proc ni treninge na nekom SR, pa ti reci sta oces!
Prjenos snage na podlogu je najveci problem kod auta sa prednjom vucom, zato nece nikad napravit 13 sec na 402m

ovdje u sofiji ima tipo sa motorom od fiat-a coupe turbo, niko ne zna koliko konja je, ali pravi 12.35 na 402m (tuneri kriju sto su pravili po njemu), gledao sam mu start sa porshe 996 turbo 4x4 stock, prvih 100m porshe je ispred oko dvije duzine jer tipo slajfa, a onda ga stize malo po malo i pobjedjuje za oko polovina kola (tipo 12.37, porshe 12.45)

Mislim da sam vidio slike tog AUTA, Ako se radi o istom autu u njega je nabijeno jos drugih stvari.
Ispusna grana, MSD modula plenja, Sintar lamela, IC - JAKO veliki, eksterni VS-GATE, Turbo drugi, Brtva glave O -ringovi, itd..  WB LAMDA SONDA; sve u svemu slozeno je jeko dobro...

Anonymous
Guest
« Reply #27 on: May 03, 2005, 06:00:25 PM »

Originally posted by Zeljko
Originally posted by st-sof

Mislim da sam vidio slike tog AUTA, Ako se radi o istom autu u njega je nabijeno jos drugih stvari.
Ispusna grana, MSD modula plenja, Sintar lamela, IC - JAKO veliki, eksterni VS-GATE, Turbo drugi, Brtva glave O -ringovi, itd..  WB LAMDA SONDA; sve u svemu slozeno je jeko dobro...

i to pravi 12.35 bez slikova, kazu za ovu sezonu pripremaju jos...
inace isti tuner (Tzunami tuning) je napravio i punto 1.4gt koji bije M3 sa 321 konj na 400m (pogledaj pic na punto)
Acid
Guest
« Reply #28 on: May 30, 2005, 10:15:33 AM »

jako ljepo
Pages: 1 [2]   Go Up
  Send this topic  |  Print  

Jump to: