Originally posted by Bubba Zanetti Ako se taj međunarodni susret dogodi što se ja toplo nadam , popit ćemo i dvije pive , a mogli bi nešto i usput gricnuti
:pivo: :pizza:
To se podrazumeva! Ima par mesta gde naprosto MORAS da odes ako si ovde, nema dvojbe. Ima jedna sjajna konoba, bukvalno iznad jednog potoka, par splavova, i tako dalje.
Ja sam ti vec dobro utreniran, brate, od tri puta koliko sam bio u Hrvatskoj u poslednjih godinu dana, morao sam prosli put na cistu prevaru da zamenim neku lovu, bog te maz'o, bio u Hrvatskoj, a ni video kako izgledaju novci, pojma nemam kako izgleda ni kovani novac, a kamo li papirne novcanice. Ipak, sto je mnogo - mnogo je.
To je onaj drugi deo mog drustva, audiofili, uglavnom iz Zagreba, ali i iz Osijeka.
Necu da kazem, predju i oni granicu pa zaglavimo u Morovicu, nekih 5 km od granice u Srbiji, bivse vojno odmaraliste, Zagrebcani se ubiju na Karadjordjevim sniclama, to im je extra gust! Osijecani opet, pravi ravnicari, vise vole tecna, corbasta jela, pa udare po nekom gulasu ili paprikasu. Ja kako stignem. Tada naravno oni nemaju nista sa racunom, nema price.
Dakle Velibore, samo se ti dokotrljaj, za ostalo ne brini. Uprilicicemo mi i neko vanredno vidjenje, nemas brige. Mi to radimo kada nam dodje u goste neko van Beograda, nije bitno odakle.
Evo, upravo se nesto dogovaramo da se sjurimo do Nisa mi iz Beograda i Novog Sada, a da se momci iz Pristine malo popnu severnije, pa nam Nis dodje u sredini. A blizu je i Prokuplje, pa bi dosli i Ktagujevcani, i eto ti drusvta i zezanja.
Neka mi Zeljko ne zameri, ali pozvao bih sve zainteresovane sa prevashodno - ali ne i obavezno - Yugicima da dodju na nas forum:
http://www.yugofanclub.comVidece tamo i neke face odavde, i iz Sarajeva, i iz Pristine, ima i Kralovcana, Rijecana, ma ima nas sa svih strana, od Slovenije do Makedonije.
U principu, ne bih zloupotrebljavao ovaj forum da reklamiram drugi, ali mislim da svaki forum ima neku svoju dusu, neki svoj duh, pa vi pogledajte i sami donesite odluku. Ima mesta za sve, i svi treba da postoje.
Za vlasnike Yuga - danas sam kupio viljsuke za zadnje tockove, ali ne serijske, vec one sa Poly-ja (ojacane za vece terete), cena 3.620 dinara, sto je otprilike 46 eura par.