www.quartermile.ws Forum
February 09, 2025, 06:47:51 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: e-mail: forum{et}quartermile.ws

Home   Help Search Login Register Chat  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: DIY_MS  (Read 7149 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
DaviiD
Global Moderator
Tuner

« Reply #30 on: October 09, 2007, 09:46:35 PM »

Ako hoces plocu sam pravit pravi 2.2. Rekao sam ti vec da je v.3 ploca vise od dvoslojna i da se nemoze praviti tek tako (pa valjda zato i nema slike).

Alfa 33 Q4
figor
Rokie
*

« Reply #31 on: October 09, 2007, 09:56:42 PM »

Originally posted by DaviiD
Ako hoces plocu sam pravit pravi 2.2. Rekao sam ti vec da je v.3 ploca vise od dvoslojna i da se nemoze praviti tek tako (pa valjda zato i nema slike).

kak misliš više neg dvoslojna...
jel ima neki sloj i unutar pločice ili to kažeš sam zato što ima 2. pločicu koja je cijela procesor...

brijem da će ići V2.2, ali budem najprije sve pročitao i laganini...imam vremena

koliko sam skužio da V2.2 sa MSnS-E ima i kontrolu paljenja...
DaviiD
Global Moderator
Tuner

« Reply #32 on: October 09, 2007, 10:29:28 PM »

Ne citas dobro (manuala mislim).

MS 1 postoji verzija plocice 2.2 i 3. Oboje koriste isti HC08 il koji vec procesor. Oboje mogu da pogone isti kod (znaci Msns extra). Verzija 2.2 je dvoslojna pa se moze napraviti doma a verzija 3 mislim (tj. nisam siguran ali sam negde procitao) ima vise od 2 sloja u jednoj ploci (isto kao motherboard kod kompjutera). I zato je verzija 3 malo kvalitetnija od 2.2 ali ima iste mogucnosti

MS 2 je dodatak za MS1 sa onim novim procesorom.

Alfa 33 Q4
figor
Rokie
*

« Reply #33 on: October 09, 2007, 10:32:52 PM »

Originally posted by DaviiD
Ne citas dobro (manuala mislim).

MS 1 postoji verzija plocice 2.2 i 3. Oboje koriste isti HC08 il koji vec procesor. Oboje mogu da pogone isti kod (znaci Msns extra). Verzija 2.2 je dvoslojna pa se moze napraviti doma a verzija 3 mislim (tj. nisam siguran ali sam negde procitao) ima vise od 2 sloja u jednoj ploci (isto kao motherboard kod kompjutera). I zato je verzija 3 malo kvalitetnija od 2.2 ali ima iste mogucnosti

MS 2 je dodatak za MS1 sa onim novim procesorom.

ma dobro..kužimo se....LOLLOLLOL
ajd hvala....:::::: , budem ja to još dosta prostudirao prije neg mi stignu svi dijelovi i onda još malo:studos::studos: , a onda na slaganje najjeftinijeg stand alonea:headbang::headbang:
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Send this topic  |  Print  
  Set topic non-sticky  
Jump to: