www.quartermile.ws Forum
April 29, 2026, 08:29:19 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: e-mail: forum{et}quartermile.ws

Home   Help Search Login Register Chat  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: Klipovi, ne radite to kod kuce. big smile  (Read 12032 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #15 on: June 26, 2009, 10:54:21 PM »

Otvori svoju temu i pocnimo s pisanjem itd.

The First, DASTEK UNICHIP TECHNICALLY THE BEST; If you need more POWER, you need more AIR(cmf)
zvrle
discount approved
Apprendista
*

« Reply #16 on: June 27, 2009, 12:02:57 AM »

Napravicemo, davaj klipove.

Spreman za ugradnju.

na ovaj forum je stres dolaziti ako nemas para da uradis i kupis sto vidis 

ONLY TURBO!!!
dr.Maljak
Global Moderator
BARBA

« Reply #17 on: June 27, 2009, 12:54:52 AM »

ma najprije ja vama moram rec sto bi ja htio i kako sam ja to zamislio i sto mi treba pa cemo onda za dalje se dogovarat. inace koliko dođe takva dorada? ja nebi forsirao preko 1 bar (zbog turbo rupe)i razmisljao sam da mi je za moje vozačke sposobnisti dovoljno (mozda i previse) 150 hp.

Moram pogledat graf, ali iz sijecanja, mislim da sam imao sa t3 trim 50 turbinom na 0.7bara, 180ks, s tim tlakom u VZ napravio vrijeme 14.4, misim da je autoradio cca 13.7, turbo rupa nisam znao sta je, potrosio nove gume za cca 5000km, jel je vrtio cim si dotakao gas, uvijerili se neki...ni ja nebi vijerovao da mi je netko to pricao...sad sa ovim velikim kucistem je bolje za upotrebu za svaki dan a i stedi gume hehehhehe!

sto se tice foruma, mislim da si pogrijesio, da ga nije nebi nikad ovo napravio, ljudi su voljni pomoci savjetima, a prepravlja se sve sto je moguce...nekupuje se sve iz tuning kataloga da ti treba bas toliko novaca!

more booost
zvrle
discount approved
Apprendista
*

« Reply #18 on: June 27, 2009, 08:35:06 PM »

[/quote]

sto se tice foruma, mislim da si pogrijesio, da ga nije nebi nikad ovo napravio, ljudi su voljni pomoci savjetima, a prepravlja se sve sto je moguce...nekupuje se sve iz tuning kataloga da ti treba bas toliko novaca!
[/quote]

sve te razumijem i zahvalan sam sto sam na ovom forumu i sto mi pomazete i sto sam dosad vec uradio pofino al jebg svaki zahvat kosta bar 100e pa navise a kad hoces nesto da bas napravis nabere se zahvata poprilicno pa tako za mene koji nemam redovan posao Angry ovaj sport kosta veoma puno.U svakom slucajo hvala do kraja QM ekipi 

ONLY TURBO!!!
A112
Apprendista
*

« Reply #19 on: June 28, 2009, 02:03:43 AM »

svaka cast, tvoj uno odkida ali cunjevi i ubrzanja su sasvim nesto drugo.. treba sjest prokomentirat pa vidjet...
dr.Maljak
Global Moderator
BARBA

« Reply #20 on: June 28, 2009, 09:41:11 AM »

pitao si za motor, a ne za ovijes i slicno...a za motor ti i govorim da je bio explozivan...ili pitas nesto drugo!

more booost
A112
Apprendista
*

« Reply #21 on: June 28, 2009, 09:55:47 AM »

sto mislis da se na std ihi turbinu to nebi moglo postić? ako pricamo o 0.7 bara..
naranvno uz druge preinake.. jer ja nezelim sad izvlacit neki maximum pa da nemogu ni jednu trku zavrsit.. razumis sto mislim..
dr.Maljak
Global Moderator
BARBA

« Reply #22 on: June 28, 2009, 10:13:29 AM »

2 stvari!

Nevozim slalom ali vozio sam koji put auto, tako da otprilike mogu predpostavit sto ti treba...

Nije uopce bitan tlak tu i na koliko je bara, bitno je kako dolazi do tlaka, kako prolazi okretaje! moze se napravit, ako se slozi glava, usis i ako je mogucnost i ispuh...
ali reci ti meni dali ti mislis malu ihi turbinu sa 1.3una, stavit na 1.6t?

drugo, sta oces reci da moj auto nezavrsi nijednu ovu trku sto se vozi sa zavarenom letvom!

more booost
A112
Apprendista
*

« Reply #23 on: June 28, 2009, 04:06:49 PM »

ma ne, nisi me shvatio, tebi auto odkida i vozi vec koliko, ja zelim rec da nezelim ic tako extremno ko ti.
mislis da je pre malena turbina za 1.6?
cuj ja radim sa onim sto imam.. znas i sam da novac uvijek fali.
mislio sam mozda doradit samo ovaj 1.3 jer imam 7 klipova 2 bloka itd pa zbog toga..meni za moju disciplinu netreba brdo konja.. 150 ali da auto bude ziv i okretan sa dobrim mjenjacem..
dr.Maljak
Global Moderator
BARBA

« Reply #24 on: June 28, 2009, 10:23:46 PM »

ihi sa 1.3 kad stavis na 1.6 dobis blokadu na 5000rpm, i raspadne se za cca 500km! takva su moja iskustva hehehhe! pa moze se i slozit i 1.3 i koji god hoces, ali treba slozit struju prvo, mislim ulozit u nju, jel vijeruj da svacam sto se tice novca sve, ali bez toga je ulaganje u suplje...ja sam krenio od 1.3 i na 1.6 sa strujom od 1.3 i svasta probao, u tom podrucju! ali na kraju sam vidio da nema svrhe, i da mucim sam sebe! radi to sve, ali...

more booost
A112
Apprendista
*

« Reply #25 on: June 29, 2009, 08:41:16 PM »

a sto bi mogao napravit sa stok strujom? dali bi mogli kako iskemijeat da mi je blokada oko 6500 i kad sam u blokadi da mi negubi snagu, jer recimo kad sam izmedju cunjeva obicno sam u 2 preko 7000 i tu mi auto normalno gubi.. sta ti mislis o tome?
i mozemo raspravu nastavit u mojoj temi da ne radimo F.T.
dr.Maljak
Global Moderator
BARBA

« Reply #26 on: June 30, 2009, 12:32:26 AM »

moze da, trab sve prebacit tamo, u drugoj preko 7000? sto neprebacis u 3! sa std srujom, mozes napravit 2 stvari, zakretat 5stupnjea sveukupno paljenje -3.5. -1.5 i sveukupno -5!, i igrat se Vaf senzorom, odnosno onim federom, da se nastima "akceleraciska" pumpa!!! da bi dobio na malo na eksplozivnost, treba slozit glavu!

more booost
Pages: 1 [2]   Go Up
  Send this topic  |  Print  

Jump to: