www.quartermile.ws Forum
June 19, 2026, 01:00:59 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: e-mail: forum{et}quartermile.ws

Home   Help Search Login Register Chat  
Pages: [1]   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: Letva volana fiat 126 bis  (Read 6411 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
pegla
Cuccetta
*

« on: June 28, 2009, 09:22:55 AM »

Zanimame kako skratiti letvu volana na fiat 126 bis.
Meni se cini da yugo ima slicnu letvu.
A112
Apprendista
*

« Reply #1 on: June 28, 2009, 09:58:27 AM »

kako ti ima prihat? hvatista? stavi od punta gt/sporting ona ti ima krug i malo u svaku stranu..
pegla
Cuccetta
*

« Reply #2 on: June 28, 2009, 09:10:15 PM »

Hvatista su iste ko od yuga.
Samo da stavim gore ne treba nista promijeniti na njima?
Koliko je kraca?
Sta punto 1 ili ....
Aki
Titanium
Cuccetta
*

Gedora

« Reply #3 on: June 29, 2009, 12:27:48 AM »

I mene zanima... detalji, molim. obican

yugopula
Titanium
Apprendista
*

« Reply #4 on: June 29, 2009, 09:15:52 PM »

danas pogledao na puntu mk 1 75 i ima isto ko sporting/gt 1 krug i  nesto malo vise od 1/4 u svaku stranu,sutra prekosutra jod da pogledam kod 55 mozda je ista tako je sada lakse  naci
A112
Apprendista
*

« Reply #5 on: June 30, 2009, 01:28:19 AM »

od punta gt/sportinga ima sve skupa 2 i 1/4 kruga ali sa servom, a od grande punta iam 2 kruga ravno ali letva je obicna jer ima elektro servo. za 75 neznam.. hvatista su jako slicna, mi smo na ritma stavili od punta u sat vremena, male preinake.. ja sa unom koji ima 3 kruga jedva namotam na trki a frend na rtmu ni ne pomakne ruke sa volana..
jako dobra stvar za slalom..
Beba
Cuccetta
*

« Reply #6 on: June 30, 2009, 05:14:42 PM »

još detalja molim Aj provjerite koja je najjeftinija verzija za doć do kratke letve.
Znam da cigla traži 200 eur za napravit je od standardne. Ima je Ribetina na svom Yugi.
Probao sam vozit i savršeno je.
crank
BARBA
*

lovački pas

« Reply #7 on: March 30, 2011, 08:20:52 PM »

evo ga majstor cigla,majstor za skracene letve aka ubojica s predumisljajem...razotkrio je svoju tehnologiju revizije letvi sa dzepnom turpijicom...koliko li je samo ljudi oteo pare i jos je dobar sto im uzima pare za smece koje prodaje

Dane Milenović 30. ožujka u 20:20
pozdrav majstore

do mene je dosla jedna tvoja letva za juga sto si radio,pa samo da ti kazem svaka cast za zupcanik od gole sirovine koji nije termicki obradjen i koji se potrosio za 2 trke ...ako tako radis svima trazice te za ubistvo s predumisljajem..i za to otimas 200 eura?svaka cast, keep up the good work...

Dejan Ciglenečki-Cigla 30. ožujka u 20:45 Prijavi
Bok, drago mi je Dane što smo se ovako lijepo upoznali i što si me tako lijepo počastio bez da smo se upoznali, bez da si rekao bok ja sam taj i taj i nešto bi ti rekao što mi se ne sviđa ili sl....e sada što se letve tiće...svatko, ali svatko tko se meni za letvu javio dobio je informacije o kakvoj se letvi radi, da je letva napravljena isključivo za disciplnu auto slalom, da nije "vječna" i da nije predviđena za svakodnevnu vožnju, rally i sl. ja je koristim na svoja dva auta za utrke, koristim je na jednom 5 sezona i još uvijek radi. svakako da je potrebna revizija nakon sezone, kao uostalom i revizija svega ostaloga. Da, letva se troši, ali ne toliko da ne bi izdržala nekoliko sezona slaloma (pod uvjetom da je sve bez luftova i sličnih sranja. ne nije termičko obrađen ni puž ni letva jer ako se termički obrađuje potrebno je obraditi oboje, a problem nastaje kod letve koja se ne kali čitava, nego se kale samo zubi i to isključivo postupkom indukcionog kaljenja. Pošto te ne znam, mislim da sam ti napisao sasvim dovoljno i nemoj misliti da ću se s tobom ovdje dalje prepirati jer ne funkcioniram tako, a da funkcioniram tako visio bi po forumima. Ako te nešto zanima slobodno mi se javi, traži broj i možemo pričati ko ljudi, ali ne ovako. još dvije stvari...ako si ljut što ti je netko prodao tu letvu pod nešto prejebeno onda se obrati tom nekome, a ne meni i drugo...što se cijene tiće o tome ne želim ni diskutirati. imaš tokara i glodača na svakom čošku pa neka ti rade letve za djabe, a uz to da sam i rekao 2000€ to je isključivo moja stvar. lp, dejan

Dane Milenović 30. ožujka u 21:01
ja te castim samo istinom kao i sviju...
o kakvim revizijama pricas?sta se podrazumijeva pod revizijom? malo turpijom popravis zube i gas??? hahhahaha ti si debil samo takav ,da se razumijes u metale ne bi laprdao bez veze i valjao gluposti. ubojico s predumisljajem..... da znas nesto znao bi da je letva u svakodnevnoj voznji manje opterecena nego na trkama,da ne treba biti termicki obradjena mislis da bi fabrike bacale pare na to?? tako da sve tvoje gluposti padaju u vodu i mozes ih plasirati naivnim ljudima koji kupuju takve stvari od tebe.pravio si samo puz ,letva je ostala serijska i termicki je obradjena fabricki,probao sam turpijom...sta ce mi tvoj broj ,sa takvim neprofesionalcima i varalicama ne mislim imat dodira u zivotu.probaj indukciono zakalit svoje mozdane vijuge mozda ti bude doslo iz guzice u glavu kad neko pogine zbog tebe i kad mu se u nekom zavoju posavijaju ili pokidaju zubi na pužu.....

Dejan Ciglenečki-Cigla 30. ožujka u 21:14 Prijavi
ako je UNUTRA letva serijska TO SVAKAKO NIJE MOJA LETVA...JER DA TI ZNAŠ NEŠTO O BILO ČEMU ZNAO BI DA POSTOJE JEBENI MODULI koje bi onda išao izračunati da znaš i vidio bi da jedno s drugim nema nikakve veze, A SERIJSKA LETVA I MOJA NEMAJU AMA BAŠ NIKAKVE VEZE I OČITO JE DA AKO JE TO ISTINA I AKO JE LETVA KALJENA TO JE NETKO POKUŠAO NEŠTO SAM "USKLADITI i ubavit klasičnu letvu na moj puž!!!!! Termičku obradu radimo dva puta tjedno i da je u pitanju samo puž, kao što ti kažeš, stari moj...kalio bi ih sve. Ali ih ne kalim jer ne kalim ni jebene letve!!! I daj se molim te ne razgovaraj tako jer si stvarno neugodan, a očito i jako neodgojen. nemaš muda nazvati nego bi samo preko poruka ljude nazivao ubojicama i sl.

Dane Milenović 30. ožujka u 21:18
niko nije nista pokusao vec si razotkriven,tj tvoja prevara ,uskladi si mozak ili se sakrij kad dodju po tebe oni sto nisu uradili reviziju na vrijeme ....ne kalis ih jer ti je manja zarada ,glad za novcem ti je pomutila mozak,istina zna bit neugodna ...ponekad....odgojeniji sam od tebe jer ne varam ljude,sve sto radim u zivotu radim posteno i stojim iza toga ,imam ja muda da te nazovem ,nego mi se ne da trosit pare koje nisam zaradio na prevaru na takve varalice i hostaplere poput tebe ,a meni da si je prodao vidio bi kako imam muda doc ti na vrata....
« Last Edit: March 30, 2011, 08:29:50 PM by crank » Logged

Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #8 on: March 30, 2011, 08:40:46 PM »

Hrabrost i ogledalo  - SRECA U NESRECI

kada dobro uzmes onda si dobar i nitko se ne usudi kasnije reci da je navucen. Vecina nikad ni nezna sto mu je odpozadi ili iznad glave.
Uz to sve silne strucnajeke nitko nezan ni zasto se tako perfidno remontno navlaci- servisno. Svaka cast za majstortvo. samo naprijed.

Sve je dobro i niej NESreca  dok netko  ne nastrada tjelsno radi otkazivanja letve.. a SRECA je kada samo razbijte auto radi nje (sjebana trka).
« Last Edit: March 30, 2011, 08:45:51 PM by Zeljko » Logged

The First, DASTEK UNICHIP TECHNICALLY THE BEST; If you need more POWER, you need more AIR(cmf)
Pages: [1]   Go Up
  Send this topic  |  Print  

Jump to: