Tobom vlada sekta

Nakon što učinio neki stvarni testiranja da biste vidjeli učinak na smanjenje težine u odnosu na KS. Našao sam da postoje znatne dobitke se izvršiti ako je težina je uklonjena iz šipke i klipova. U jednom trenutku prije nekoliko godina mi je napravio titanija štap za kovanje i poigravao se sa što povoljno skup titana Šipke za B i K motora. Nažalost, titan cijene više nego utrostručio tijekom 1 godine vremenski okvir i cijene mi morati naplatiti uzdigao do razine da su ljudi u toj industriji jednostavno ne bi mogla priuštiti.
Doing Dyno ispitivanja motora na b18c motor. Smanjenje težine 140 grama po cilindru na svaki štap con dala 5 dobitak KS vrha. Umu da je to pod istim opterećenjem i isti motor, jedina promjena je bila con štap težine. Čak i više nego značajan 5 vrha KS dobitak bio 13hp dobit na 800 rpms nakon vrha vlasti. Krivulja snage u osnovi stan podstavljene nakon što je dostigao najvišu vrijednost, gdje je kao teža čelične šipke bi taper off mnogo brže.
Kao okretaja povećava se nalazi i povećanje u iznosu od sile / KS morati promijeniti smjer klipa i štap. Teža klip i štap više sile koja je uzaludan promijeniti svoj smjer. Crank shaft također ima centrifugalne sile koja djeluje na njega. Ako težine može se smanjiti će biti manje sile potrebne za izmjenu njegovu brzinu ili stopa ubrzanja.
Za mene je stvarno čudno vidjeti ljude kupiti aftermarket štapove koji izvagati iste ili više od stock štapove. Nema koristi tako što ikad i ako štapom je teža onda ste stvarno labav nešto. Stock šipke su dosta jaki i sve dok to ne učinite glupe stvari kao što je iznad ili rev rev dalje od onoga što je potrebno, onda oni stvarno nemaju nikakvih problema. Agresivni marketing je trenirao ljude da vjeruju da im je potrebno zamijeniti neke dijelove koje zapravo ne nudi nikakvu korist.
Što se tiče materijala štap i titana šipke ići sam zaključila da razreda 6AL4V titanija isn't prikladna za priključak štapova. Postoje i druge ocjene koje su pogodne, ali trošak je više kao dobro. 6AL4V nedostaje čvrstoće, kako bi osigurao adekvatnu dugovječnost za dugotrajno korištenje. Za kratkoročno iskoristiti svoj prekid pravedan poput aluminija.
Ima načina da se 6Al4V adekvatan, ali to zahtijeva smanjenje težine klipova. to smanjuje količinu snage potrebno držati na to na visokim RPMs.
4.340 čelika može se toplina tretiran do 250.000 psi TS (vlačna čvrstoća) normalni 6Al4v je samo 110.000 psi TS. Iako 6al4v može biti toplinski tretiran na 160.000 psi TS to je rijetko. Postoje ocjene od čelika kao što je 300 koje se mogu toplinski tretiran na preko 300.000 psi TS. 300M troškovi 3. što titana troškova ali teži dvostruko više. Dakle ....... to je zaista samo oko 30% manje od titana kako bi nakon tih faktora ili uzeti u mjesto. Isto tako ovi materijali su jednako teško stroj i rezač život je uvelike smanjena.
Malo ljudi troše novac ili novac potrošiti na kupnju optimalan dio. na taj način završili su naseljavanje zbog onoga što si mogu priuštiti. To je dio razloga ne vidite ove "egzotične" dijelovi dostupni, ljudi jednostavno ne mogu ih priuštiti.
Ako ja motor za moje samo 9 puta od 10 mogu koristiti crower štap Maxi lite. Oni su oko 100 grama lakša od dionice štapove. Cijena je oko 700ish set. Imam ih za oko 10 godina i nikad nije bilo problema s njima. Oni težiti oko 400 grama ish. Cunningham također čini jako lijepo štap koji teži otprilike ista je cijena i slično.
Weight reduction, bez obzira gdje se primjenjuje ima brojne prednosti.
bolje plin miliage