www.quartermile.ws Forum
June 19, 2026, 06:13:13 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: e-mail: forum{et}quartermile.ws

Home   Help Search Login Register Chat  
Pages: 1 2 [3] 4 5 6   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: Urban Jungle  (Read 15663 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #30 on: December 09, 2005, 08:02:22 PM »

Primjeto sam da je postoje neke nesimetricnosti s upravljnjem kao i dobivanje kaznenih bodova u uviejtima u kojim to nebi smjelo po pravilimai zakonu prometa...

The First, DASTEK UNICHIP TECHNICALLY THE BEST; If you need more POWER, you need more AIR(cmf)
Paso
Titanium
Rokie
*

« Reply #31 on: December 10, 2005, 12:52:04 AM »

Zeljko, bit ce toga sigurno, sve sto primjetis javi na uj@dir.hr.

ww.kreativni.hr
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #32 on: December 10, 2005, 10:42:54 AM »

Kada je vec moje ime tamo, najbolje je da dodjem do Paulina kako smo se dogovorili.
Imam nekih problema s desktop racunalom... dok to ne rijesim necu moci posteno zaigrati da napisem listu mojih dojmova koje ce mozda biti korisni.

tnx

[Edited on 10-12-2005 by Zeljko]

The First, DASTEK UNICHIP TECHNICALLY THE BEST; If you need more POWER, you need more AIR(cmf)
mzic
Guest
« Reply #33 on: December 10, 2005, 10:44:10 AM »

Jel se meni cini ili nema uzbrdica, nizbrdica?
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #34 on: December 10, 2005, 10:47:12 AM »

Pa tako nekako pa se u nekim ulicam covjek koji jeo vdje izgubi jer izgubi taj osjecaj....
mozda bi trbelao pormjeniti pogled na cestu... ubaciti retrovizor itd...

Paso
Titanium
Rokie
*

« Reply #35 on: December 10, 2005, 11:12:54 AM »

Svi komentari su korisni. Zeljko, siguran sam da nije problem da svratis, Paulin je maher za PC-ije, ja sam ti Mac odjel. Treba samo vidjeti u koje vrijeme, predvecer nam je obicno guzva u frimi manja, pa se moze na miru nesto napraviti.

Da, mnogi to pitaju za uzbrdice/nizbrdice. Nema ih svjesno. Gdje je trik? Poanta je bila da se napravi igra, prije svega za skolsku djecu, a znamo kakva racunala imaju skole. Sam reljef zapravo ima gotovo nikakav utjecaj na prometna pravila (jedino pravilo prednosti prolaska na uskoj uzbrdici), pa nam je to bilo marginalno. Druga vazna stvar je bila sto bi unosenje jos tih podataka na mapu znatno produzilo razvoj igre. Najjaci argument da se izbace brda je bio taj sto bi se fizika prometa morala racunati u tri dimenzije, a ona se racuna za svako vozilo, a njih imaaa. Kada izracunas situaciju opet dodjes do toga da se igra ne bi mogla koristiti na skolskim kantama. Tako je odluceno da to ide van, a centar grada je ionako ravan, pa nije strasna steta. Eto, da ne mislite da je netko bio lijen...

[Edited on 12-10-2005 by Paso]

ww.kreativni.hr
Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #36 on: December 10, 2005, 12:48:50 PM »

gledaj to je ok ali pazi detalj ja se vozim 50km/h nemogu kociti kako trba putanje su katastrofa....  upravlkjivost losa a onda zakocim na kraju i tip me naguzi.. nema ni retrovizora.... i dobijem kazni bod sto po zakonu ne ide meni.... sto nijek azno onog iza :lol2:

igra je zamisljan jako dobro ali trba postojati i verzija expert u kojaoj se moze sdodatno tipkom odrediti ostrina kocenja.... svim autima na ravnom djelu ceste izmejriti put kocenaj na raznim brzinama... pa to unijeti u igru... naravno kada je kisa i pojedini vrsta podloga u rijeci... znamo a to sve ne govore u auto skolma da se po boji asfalta i sjaju moze odrediti hce l ise klizati ili ne i na suhom kaomoli na prvim kapima kise....

[Edited on 10-12-2005 by Zeljko]

Paso
Titanium
Rokie
*

« Reply #37 on: December 10, 2005, 03:24:45 PM »

Na kocenja smo dosta pazili, ali moramo to jos usavrsiti. Npr. Spider po tvornickim specifikacijama staje od 100 do 0 za 2.8 sekundi. U igri je to cak nesto brze, tj. koci bolje, ali ti se zapravo cini da koci uzasno jer su ljudi navikli voziti u igrama 120 po gradu i stati trenutno. Sada bi trebalo za sve aute naci tocne podatke i onda to lijepo posetirati. Bit ce tu posla. Odlicna ti je ideja da se naprave razlicte boje asfalta i da ovisno o gradijentu imamo razlicte koeficijente kocenja. To cemo svakako zapisati kao super ideju za neku novu verziju. Inace, kisa je skoro usla i u ovu verziju, ali falilo nam je jedno mjesec dana da to ispoliramo i dobro testiramo, pa ce izaci u nekom patchu.

ww.kreativni.hr
sira
Sirko from Japirko
Super Moderator
Tuner

« Reply #38 on: December 10, 2005, 04:36:45 PM »

Meni se ovo dešava:

*********** FATAL ERROR *************
Error name: Access violation at address 005141AF in module 'ujungle.exe'. Read of address 00000000
Procedure(s) name:

Last procedure made an exception.

Zeljko
Administrator
BARBA

AGA

« Reply #39 on: December 10, 2005, 05:05:05 PM »

Originally posted by Paso
Na kocenja smo dosta pazili, ali moramo to jos usavrsiti. Npr. Spider po tvornickim specifikacijama staje od 100 do 0 za 2.8 sekundi. U igri je to cak nesto brze, tj. koci bolje, ali ti se zapravo cini da koci uzasno jer su ljudi navikli voziti u igrama 120 po gradu i stati trenutno. Sada bi trebalo za sve aute naci tocne podatke i onda to lijepo posetirati. Bit ce tu posla. Odlicna ti je ideja da se naprave razlicte boje asfalta i da ovisno o gradijentu imamo razlicte koeficijente kocenja. To cemo svakako zapisati kao super ideju za neku novu verziju. Inace, kisa je skoro usla i u ovu verziju, ali falilo nam je jedno mjesec dana da to ispoliramo i dobro testiramo, pa ce izaci u nekom patchu.

super, ali kazem da ne koci ostro kada ja to hocu il ida se dozira ostro koliko hocu... tek nakon sto drzis tipku duze od x sec. onda se cuje skripa... moze bez skripe ali s dodatnom tipkom o plus down da se dozira jako

Paso
Titanium
Rokie
*

« Reply #40 on: December 10, 2005, 05:33:11 PM »

Kuzim. Hmmm... e sada kako to izvesti - lako je ako imas volan i pedale, pa se ima analogni input, ovako nemam ideju kako napraviti doziranje i da zadovolji svih. Jos da stavimo i okretanje pod rucnom! obican

ww.kreativni.hr
Paso
Titanium
Rokie
*

« Reply #41 on: December 10, 2005, 05:34:55 PM »

Sira, da li si provjerio da imas konfiguraciju koja je podrzana? Ako nece  i dalje, sada smo digli forum na http://uj.dir.hr pa imamo posebnu temu "prijava bugova". To citaju glavni programer Tabulov i ostatak ekipe, pa ce se vec naci uzrok problema.

ww.kreativni.hr
sira
Sirko from Japirko
Super Moderator
Tuner

« Reply #42 on: December 10, 2005, 05:44:23 PM »

Pentium na 2.4 Ghz, 480 mb RAM-a

Počne mi se učitavati, nakon šta kliknem započni igru i onda se ukine monitor kad pomaknem miš pojavi mi se Fatal eror

jura
Titanium
Rokie
*

« Reply #43 on: December 10, 2005, 05:53:24 PM »

meni se pojavljuje ista stvar
Paso
Titanium
Rokie
*

« Reply #44 on: December 10, 2005, 08:48:26 PM »

95% je nesto s grafickom karticom. Pokusaj sve setinge staviti na minimum, pa probaj opet.

ww.kreativni.hr
Pages: 1 2 [3] 4 5 6   Go Up
  Send this topic  |  Print  

Jump to: