www.quartermile.ws Forum
June 14, 2026, 12:37:42 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: e-mail: forum{et}quartermile.ws

Home   Help Search Login Register Chat  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: krug-poreč  (Read 5407 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Doktor
Tuner
*

« Reply #15 on: April 25, 2006, 08:30:47 AM »

A koliko sam još ljudi vidio uz stazu da na najopasnijim mjestima stoje skupa sa svojim klincima....mislim, za to je stvarno potrebna inteligencija...:::whip:

VW-1300-RS
100%  Best  Motoring  Fan
ikayke
Mestar
*

« Reply #16 on: April 25, 2006, 10:26:35 AM »

Originally posted by Pero
Originally posted by ikayke
Zbog tog skretanja u desno....e oko toga bi se trebalo popricati i sa vozacem i sa organizacijom...a ja danas oko 18.30 slusam Milokanovica na radio istri.... i on pun hvale za organizaciju ,natjecanje, i kaze da je bilo jako dobra trka uzbudljiva za gledatelje zanimljiva i sve super.... a vidi ovo.... to se samo kod nas moze odigrati..... svima takvim kvazi organizatorima ne da treba licencu oduzet nego ih u zatvor poslat zbog ovakvih pizdarija!!!
Vidjet cemo sta ce sa zenom biti.... i sada vas pitam jeste procitali priopcenje organoizatora na ovaj dogadjaj...to samo lud covjek moze napisat u takvom trenutku...!!!

Svi sigurnosni aspekti za održavanje utrke su bili ispunjeni
Na ponašanje publike, kao ni na nečiju vožnju organizator ne može utjecati.
Na svim utrkama koje sam posjetio/vozio sam se uvjerio da se publika ne obazire baš previše na upute redara, zato se i takva sranja događaju

O da vidis kako moze se utjecati..... ako po zahtjevu suca/redara dio gledatelja ne napusti opasni dio uz stazu,taj isti sudac je duzan upozoriti direktora utrke i tada se utrka prekida dok se gledatelji ne maknu sa mjesta opasnog po njihovu sigurnost!!! Tako se to radi vani.... informacija je 300 posto tocna...a i sam sam dozivio da je utrka prekinuta na 20 minuta i tio u Ogulinu kada se grupa ljudi zadrzavala u izletnoj zoni.... trka prekinuta... sa starta dosao dirtektor trke...i ljepo rekao...ako se rulja ne makne u roku 15 min da ga sudac opet zove i trka ce biti prekinuta.... pa da vidis kako su se maknuli kad su vidjeli da je vrag uzeo salu....
Poanta.... u Ogulinu je vec jedna osoba poginula ,i zato ljudi koji tamo vode trku ne zaje.. sa tim stvarima!!!
Nitko ne okrivljuje Milokanovica,covjek je pun optimizma ali kroz zid se ipak ne moze.::

*******Forza*******
T I C M O T O R S P O R T
Pero
Titanium
Tuner
*

« Reply #17 on: April 26, 2006, 09:57:03 PM »

Suočimo se sa činjenicom da su trke opasnije za gledatelje nego za vozače
Nesreće su se događale i nažalost, događat će se
Na stazi ne postoji niti jedno mjesto koje je 100% sigurno za gledaoce jer nesreća ne bira mjesto ni vrijeme

btw. cura iz Poreča se oporavlja, slomljena joj je noga, ali nema nikakvih komplikacija pa će se potpuno oporaviti , tako da ova priča ima kakav-takav happyend
Pages: 1 [2]   Go Up
  Send this topic  |  Print  

Jump to: