Zeljko o cemu je bila tema ovdje?
Jedno kazes, ja ti odgovorim da si u krivu jer to nije istina ni priblizna , a ti mi odgovoris nesto sasvim deseto.... od kud si sada izvukao jaketica i draganica i kakve veze to ima sa onime sto si rekao o svijanju svih 8 ventila, kakve veze ima to tvoje slaganje tih motora....ja ne vidim ni najmanju povezanost....od kud si sada iscupao kovane klipove,i od kud ti znas sto je sa njima bilo i zasto su prodani....
Iz ovoga tvoga posta se jasno da razaznati i osjetiti zavist , a ponajvise frustracija zbog nepodmirenih dugova od strane znas koga,ali ne toliko zbog toga vec zbog propalog projekta koji je trebao biti veliki uspjeh!!!
Meni je osobno zao sto se to dogodilo,ali tako se stvari ne rjesavaju,a pogotovo ne napadom na neke odredjene ljude koji nemaju veze sa ovim forumom niti sa svime time.... ako se oni ne diraju u tebe ,onda se ni ti ne diraj u njih....ali kako je vec vidjeno na ovom forumu svako malo netko ima nesto protiv Tica!!! Te nije ovo dobro napravljeno,te ono,te nezna glavu napravit,te klipove .... iz toga bi oni koji neznaju njega i njegov rad dali zakljucit da on nezna raditi a ostali znaju!!
Ali o cemu mi pricamo... vec sam napisao...on se vise ne mora dokazivati...on je svoju strucnost dokazao, se slazes? Iza njega stoje njegovi rezultati...mislim da sa

slozenim motorom tesko da bi bio trostruki prvak hrvatske u slalomu... ali jos i bolje trenutno i prvi u H13 na brdu... i daleko bolji od od tebe toliko hvaljenog auta!!
Pa nemoj biti takav, ako se on ne paca u tebe i tvoj rad, budi fer pa nemoj ni ti u njega, znamo svi sto jedan o drugme misli...to je vase pravo...po mom misljenju to je glupost...ali to je vas stav i nitko vam ga ne osporava.
Meni je glupo stalno nekoga braniti...ali ja bar neke argumente iznosim...iako bi mi draze bilo da ovoga nema jer nitko nema koristi od toga...ja najmanje ali mi je krivo i svakomu je krivo kada se sere po nekomu iz prazne riti!!
Stoga poruka svima...istina svatko ima pravo na svoje misljenje, ali to misljenje bar necime podkrijepite....napad bez nekih temelja je sam po sebi besmislen i ne vodi nicemu...osim nespoazumu i eventualnoj svadji!!
Stoga neka ovaj forum i dalje bude ucionica i jedan od rijetkih gdje su medjuljutski odnosi na zavidnoj razini...nije vrijeme da se sada to promijeni... to je uz strucnost i vrijednost tema i najveca kvaliteta ovoga foruma... ucinimo da tako i ostane!!
Hvala svima na razumjevanju i nadam se da cete poduprijeti ovu inicijativu!! :

: