|
S 16
Guest
|
 |
« Reply #15 on: May 28, 2004, 07:24:45 AM » |
|
nista nema odgovora majstore?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #16 on: May 28, 2004, 08:11:53 PM » |
|
Originally posted by S 16 nista nema odgovora majstore? Ma pusti me.. Cohar me zaokupirao, sutra sam gore, ucka u nedelju, pa sam na njegovom ritmu radio, nisam ni palio komp do veceras; Odlicno imas bodie to je veliki + preostalo je da nabavis kompletnu instalciju IAW i centralinu. (kontaktiraj nikolu pitaj koja ti odgovara - ima nekoliko modela) Ja cu ti sa notebookom izmapirati eprom po zelji street drag rezim rada motora. i pjevas....  Postavi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
S 16
Guest
|
 |
« Reply #17 on: May 29, 2004, 07:45:53 AM » |
|
a di je nikola i kada bi se mogli naci da mi malo pojasnis zahvat:  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #18 on: May 30, 2004, 05:41:37 PM » |
|
Originally posted by S 16a di je nikola i kada bi se mogli naci da mi malo pojasnis zahvat:  : nikola je daleko ali to uopce nije bitno jer je strucnost i iskustvo vazno. mozemo se naci negdje krajem tjedna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
S 16
Guest
|
 |
« Reply #19 on: May 31, 2004, 02:07:23 PM » |
|
ok!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #20 on: June 01, 2004, 02:59:19 PM » |
|
Originally posted by S 16 ok! Evo ovako uskoro ce biti moj sistem ubrizgavanja u pogonu pa nakon sastanka i upoznavanja s pojedinostima mozes vidjtei iz prve ruke kako to radi.. cujemo se
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
S 16
Guest
|
 |
« Reply #21 on: June 01, 2004, 04:09:44 PM » |
|
vrijedi:  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #22 on: June 07, 2004, 08:49:27 PM » |
|
STIGLI SU JEBENI TROTLE BODIES 45mm evo slikica ovo je za drkicu... e sada moze zapoceti odborjavenje do prvog paljenja i ustelavanja :  :    
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
S 16
Guest
|
 |
« Reply #23 on: June 08, 2004, 09:27:08 AM » |
|
pa to imam i ja:  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rossi
Guest
|
 |
« Reply #24 on: June 08, 2004, 11:05:59 PM » |
|
Originally posted by S 16pa to imam i ja:  : ...jos ti samo fali centralina koj ti dize snagu na 250ks! ...ma daj, odi odspavat malo!! A sta ima za mene majstori?  ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rossi
Guest
|
 |
« Reply #25 on: June 08, 2004, 11:07:07 PM » |
|
Originally posted by RossiOriginally posted by S 16pa to imam i ja:  : ...jos ti samo fali centralina koj ti dize snagu na 250ks! ...ma daj, odi odspavat malo!! A sta ima za mene majstori?  ?? ...vidim da se tu konji djele đabe!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomi
Guest
|
 |
« Reply #26 on: June 10, 2004, 04:04:32 PM » |
|
Ja sam iskusio već RP tuning nikola je radio čip za tipa to svi već znadete.Ja sam jako zadovoljan auto puno bolje ide bolje se vrti  pošto je bio čip u autu ovaj se stvarno u performansama daleko bolji.A u sto imam prekidač da upalim čip.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
S 16
Guest
|
 |
« Reply #27 on: June 11, 2004, 07:48:47 AM » |
|
Originally posted by Rossi...vidim da se tu konji djele đabe!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #28 on: June 11, 2004, 03:33:09 PM » |
|
Originally posted by ZaXAko nekoga zanima DIY izrada EFI kompjutera, postoji jedan zanimljiv open source projekt : Megasquirt http://www.bgsoflex.com/megasquirt.htmlCijena cijelog uređaja je cca 1500kn. To je mnogo bolje nego vecina ubrizgavanja ali nije sekvencijalno i dosta je ograniceno... Pogodan je za mnoge stvari ali ne zadovoljava mnogo nasih uvijeta. Preporuka svakome tko hoce da se igra i ima jeftino ubrizgavanje s programibilnim maopama goriva. Pogodno za adaptaciju atmosfera - turbo. Nema elektronsko paljenje sto je veliki minus za turbo jos veci minus.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZAAK
Guest
|
 |
« Reply #29 on: June 21, 2004, 06:52:18 AM » |
|
Originally posted by ZELJKOOriginally posted by ZaXAko nekoga zanima DIY izrada EFI kompjutera, postoji jedan zanimljiv open source projekt : Megasquirt http://www.bgsoflex.com/megasquirt.htmlCijena cijelog uređaja je cca 1500kn. To je mnogo bolje nego vecina ubrizgavanja ali nije sekvencijalno i dosta je ograniceno... Pogodan je za mnoge stvari ali ne zadovoljava mnogo nasih uvijeta. Preporuka svakome tko hoce da se igra i ima jeftino ubrizgavanje s programibilnim maopama goriva. Pogodno za adaptaciju atmosfera - turbo. Nema elektronsko paljenje sto je veliki minus za turbo jos veci minus..... ako sam dobro skužio mega kontrolira samo gorivo a ne i iskru pa jeli upće onda vrijedna truda za konverziju na-turbo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|