|
Zeljko
|
 |
« Reply #75 on: June 15, 2006, 01:46:07 PM » |
|
Dobro, nabroji mi tko u nas raditi prof. tune? ali zna se sto tko zna i umije. neki od: ing, kvocic Hic Sole Tibor Dastek Kutija.. To je krug oko kojeg mozes trckarati :  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rossi
Guest
|
 |
« Reply #76 on: June 15, 2006, 10:49:25 PM » |
|
Imas pravo Zeljko, nazalost je to sve sta se tice "tjuninga" u Hr!:supadmin: ...cak i dastek ispada dobar!:deal:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #77 on: June 15, 2006, 11:34:09 PM » |
|
nazalost takvi smo u ljepoj, pljuvati po svemu pa i ako trba po sebi samima.. cinjenica je cim se predje granica onda u hu hu tamo je boljse, bueno. Sto je najstrasnije od svega cak i tuzno te granice jesu u glavama pojedinaca.... :cool:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rossi
Guest
|
 |
« Reply #78 on: June 16, 2006, 12:14:36 AM » |
|
...vidi se sta je u glavama pojedinaca!:supadmin: ja TI samo tvrdim da je danas na cesti sve vise novih auta i da nije sve tako lijepo i bajno, sta se tog "tjuninga" tice, i da ne zalost ako zelis nesto pravo napravit, moracs ic van! ( ne pricam sad o cudnovatim piggyback kompovima koji daju po 50%snage)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #79 on: June 16, 2006, 05:20:26 AM » |
|
sve 5, stvar je odabira. neka ide tko god hoce.. cudno je da ti te brojene automobile dozivljavas kao da idu na hladnu fuziju..
Svi ti brojni automobili nisu nista toliko revulucionarniji i bolji od tristaca i fiola.. vjerujem mnogi nebi znali ni jos dan danas sloziti ficeka... Prema tome idemo svi van.. moze ispred moje zgrade, do zagreaba, opatije, lovrana.. uglavnom vidimo se vani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crank
Guest
|
 |
« Reply #80 on: June 16, 2006, 06:02:44 AM » |
|
ja sam vec izasao ispred zgrade i cekam, ali nema nikog..........:zabezeknut::zabezeknut::zabezeknut:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZaX
Guest
|
 |
« Reply #81 on: June 16, 2006, 08:50:27 AM » |
|
kaj ja smrdim? :  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALFALUDjAK
Guest
|
 |
« Reply #82 on: June 16, 2006, 11:40:29 AM » |
|
ti smrdish po zapaljenim gumama :shpaner:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rossi
Guest
|
 |
« Reply #83 on: June 16, 2006, 04:17:42 PM » |
|
Originally posted by Zeljko sve 5, stvar je odabira. neka ide tko god hoce.. cudno je da ti te brojene automobile dozivljavas kao da idu na hladnu fuziju..
Svi ti brojni automobili nisu nista toliko revulucionarniji i bolji od tristaca i fiola.. vjerujem mnogi nebi znali ni jos dan danas sloziti ficeka... Prema tome idemo svi van.. moze ispred moje zgrade, do zagreaba, opatije, lovrana.. uglavnom vidimo se vani. dogovoreno!!:  : ...ponesi jedan unichip sa sobom!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weber
Apprendista
|
 |
« Reply #84 on: June 16, 2006, 05:12:01 PM » |
|
Originally posted by KRESSMa sve je to super, naravno da vani ima puno više tunera, tko god misli da su oni bolji od Hrvata nek ide k njima, i naravno treba mu puno više novaca. Ajd sad ponešto o mojoj škodovki: Felicija s ovjesom kit-kar Motor 1.6 16v, snage nepoznate EFI EURO1 elektronika telemetrija sve što smije bit od plastike plastično je Za sad je to sve što mogu reć, kad ga stavim na valjke i podesim znat ćete i snagu, kao primjer mogu reć da Hitrecova felicija nakon što smo ju podesili ima 135KS iz 1.4 litre motora, a za sve koji ne vjeruju motor je živa serijala, prerađena je glava, usis i ispuh, svi koji ne vjeruju mogu dat po 50kn pa ćemo na Čabru posle trke skinut glavu ,he he:  : evo npr. ja ne vjerujem! ima jos tko moga misljenja pa da podijelimo troskove, svaki po 25kn  otkud ti konji iz serijale donjeg postroja motora?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko
|
 |
« Reply #85 on: June 16, 2006, 11:48:22 PM » |
|
sve je u glavi.. sinko.. s granicom ili bez granica :cool:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rossi
Guest
|
 |
« Reply #86 on: June 17, 2006, 12:19:31 AM » |
|
..."sinko" bas i nisam, prijatelju! Cak i za fiate 128, ima veceg izbora djelova preko grane!
Treba putovnica, ili bar osobna za do tamo doc!:cool:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljko